2018'in en iyi kamp uygulamaları - Haberler - indir.com

2018'in en iyi kamp uygulamaları

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 29 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-06-04 11:30:10
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Liste

Doğa sever birçok insan için, kamp yapmak bir yaşam tarzı. Sıklıkla kampa çıkan ve doğayla daha fazla vakit geçirmekten hoşlananların, kamp esnasında karşılaşabileceği sorunlara dair de tedbirli olması gerekir. Örneğini kamp esnasında yağmur yağdığında ne yapılabileceği ya da sivrisineklerden korunmanın yollarını bilmek önem taşıyor. Bu anlamda henüz eksik bilgi sahibi olanlar için, yardımcı birçok uygulama bulunuyor. Bunlardan bazıları da şu şekilde;

What the Camp

Kampa gideceksiniz fakat kamp yapacağınız yer hakkında henüz karar veremiyorsanız, What the Camp uygulamasından nerelerde kamp yapabileceğinizi öğrenebilir, fikir edinebilirsiniz.

Android için What the Camp indir

Weather

Kamp yapmadan önce ilk bakılacak şeylerden birisi hava şartları. Hava şartlarına göre önlem almanız için, Weather uygulaması ayrıntılı hava koşullarını göstererek, size yardımcı oluyor.

Android için Weather indir

Compass

Eğer kamp için ormanın derinliklerini tercih ediyorsanız, geri dönüş yolunda bir pusulaya ihtiyaç duyabilirsiniz. Bu durumda da Compass devreye girerek yolunuzu bulmanıza yardım eder.

iOS için Compass indir

Android için Compass indir

Windows Phone için Compass indir

Flashlight

Kamp alanında ihtiyaç duyacağınız en önemli araçlardan birisi bir ışık kaynağı. Yanınıza bir el feneri almayı unuttuysanız, Flashlight imdadınıza yetişerek ışık ihtiyacınızı karşılar.

Android için Flashlight indir

iOS için Flashlight indir

HERE WeGo

Kamp yapılan alanlarda internet sinyalleri genelde zayıf olur. Bu nedenle telefonunuzun haritalar özelliğini kullanmakta zorlanabilirsiniz. Böyle bir durumda, çevrim dışı kullanımlar için tasarlanmış HERE WeGo uygulamasından faydalanabilirsiniz.

Android için HERE WeGo indir

iOS için HERE WeGo indir

Kampp

Kamp alanları bulmanızda yardımcı olacak bir başka uygulama Kampp. Kampp uygulamasında artı olarak ilginizi çeken bir kamp uygulaması bulup, buranın yol tarifini de alabiliyorsunuz.

Android için Kampp indir

iOS için Kampp indir





PAYLAŞ