2018'in en iyi 5 mobil oyunu - Haberler - indir.com

2018'in en iyi 5 mobil oyunu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 56 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-03-24 01:09:44
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Akıllı Telefonlar

Mobil oyunlar akıllı telefonlar geliştikçe daha da iyi olmaya devam ediyor. Her yıl ve hatta her ay yüzlerce mobil oyun geliştirilerek, uygulama mağazalarında oyun severlerin beğenisine sunuluyor.  Bu oyunlar arasında, 2018 yılı içerisinde sevilerek oynanan 5 mobil oyuna bakılırsa, şu şekilde sıralanabilir.

Florence

Monument Valley'in ödüllü hikaye kitabı olan Florence, mobilde oyun severlerle buluştu. Florence, hayatı sosyal medya, iş ve uyku arasına sıkışmış bir genç kız. Bir gün hayatını değiştirecek olan adamla karşılaşır ve hikaye burada başlar. Oyun yalnızca iOS 'ta fakat yakın zamanda Android'e de gelecek.

Rocket Soccer Derby

Rocket League'in mobil sürümü olarak nitelendirilebilecek Rocket Soccer Derby, türünün en sevilen oyunlarından birisi. Şu an için oyun yalnızca iOS'ta bulunuyor.

Sonic Runners Adventures

Hem iOS hem de Android platformlarında oynanabilen Sonic efsanesinin oyunlarından Sonic Runners Adventures, sonsuz koşu türünde bir oyun. Oyunda serinin tanınan karakterlerinden birini seçerek yönetiyorsunuz.

Çifte Dikiş

Türk yapımı bir oyun olan Çift Dikiş, kendisine beyin jimnastiği yapmak için bir oyun arayanlara önerilebilecek en iyi oyunlardan birisi. Oyun toplamda 15 dilde yayınlandı. Beyin jimnastiği yaptırdığı gibi, bilişsel yeteneklerin de gelişmesini sağlıyor.

PUBG Mobile

2018 yılının şüphesiz en çok ilgi çeken oyunlarından birisi, PUBG Mobile oldu. Video oyunu da bulunan yapım, oldukça popüler ve sevilen bir oyun. Mobil versiyonu da oyuncular tarafından ilgi görmeyi başardı.





PAYLAŞ