2018'in En Güçlü İşlemcili Akıllı Telefonları - Haberler - indir.com

2018'in En Güçlü İşlemcili Akıllı Telefonları

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 30 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-11-29 17:25:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

2018 yılını artık geride bırakmaya hazırlanırken gerek teknoloji gerekse her anlamda çeşitli gelişimler gördük. Özellikle adından çokça söz ettiren modelleri görürken gerek tasarım gerekse performansı ile ön plana çıkan birçok model oldu. Her yıl olduğu gibi bu sene de üretici markalar birbirleri arasında her anlamda kıyasıya bir rekabete girdiler. Bu yılda teknoloji üreticileri tarafından akıllı telefonlarda tasarım anlamında yenilikçi trendler gördük. Bu noktada çentikli tasarımlar ön plana çıkarken yıl sonuna doğru sürgülü tasarıma sahip cihazlar ortaya çıkmaya başladı. Gelin şimdi performans anlamında birbirinden iddialı olan yılın en güçlü işlemcilerine sahip amiral gemisi akıllı telefonlara göz atalım.

2018’in En Güçlü İşlemcili Amiral Gemisi Telefonlar

Galaxy S9, Note 9 ve S9+ Android Pie Tarihleri Belli OlduGalaxy S9, Note 9 ve S9+ Android Pie Tarihleri Belli Oldu

Xiaomi Mi 8 Pro

Çinli üretici Xiaomi’nin Haziran ayı ile beraber piyasaya sürmüş olduğu Mi 8 modeli uygun fiyatı ve yüksek performansı ile dikkat çeken bir model olmuştu. Snapdragon 845 işlemcisi ile gelen cihaz kamera tarafında yapay zeka desteği ile kullanıcıların beğenisini kazanmıştı. Ayrıca Mi 8 Explorer Edition cihazı ile ekrana gömülü parmak izi teknolojisini de Xiaomi şirketi kullanıcılarına sunmuştu.

Samsung Galaxy S9 – S9 Plus

Samsung’un 2018 amiral gemisi modeli olarak karşımıza çıkan bu cihazı Avrupa pazarında Exynos 9810 işlemcisi ile Mart ayında satışa çıkmıştı. Snapdragon 845 ile rekabette olan bu işlemci oldukça güçlü bir performans sergilemeyi başardı. Ayrıca Galaxy S9 serisi AR Emoji gibi yenilikçi özellikler ile kullanıcıların beğenisini kazanmıştı.

Samsung Galaxy Note 9

Güney Koreli şirket Samsung’un Note serisine yönelik en yeni üyesi Note 9 olarak 2018’de karşımıza çıktı. Özellikler tarafında S9 ile benzerlik gösteren bu model yenilikçi S-Pen kalemi ile ön plana çıkmayı başardı.

Apple iPhone Xs Max, Xs ve XR

Apple’ın henüz çok taze ve yeni amiral gemisi modelleri olan bu cihazlarda Apple A12 Bionic işlemcisini görüyoruz. Tüm performans testlerinde zirvede gördüğümüz bu modelde 7 nm üretim teknolojisine sahip A12 işlemci serisini görüyoruz. Modellerin 30 Kasım ile beraber ülkemizde satışta olacağını belirtelim.

Huawei Mate 20 Pro

Bir başka Çinli telefon üreticisi olan Huawei’nin kamerası ile piyasayı sarsan modeli Mate 20 Pro’da güçlü işlemcisi ile dikkatleri çekiyor. Apple gibi 7 nm üretim sürecine sahip Kirin 980 işlemcili bu cihaz  yapay zeka desteği ile de oldukça iddialı olmayı başarıyor. A12 Bionic işlemcisinin güç ve performans tarafında arkasında kalan bu işlemci yinede piyasada birçok modelde üstün olmayı başarıyor.

OnePlus 6T

OnePlus 6 modelinin yenilenmiş ve iyileştirilmiş modeli olarak karşımıza çıkan OnePlus 6 T modeli damla çentik tasarımı ile şık bir görünüme sahip oluyor. Snapdragon 845 işlemcisine sahip olan model hem performans hemde uygun fiyatı ile kullanıcıların beğenisini kazanıyor.


Bir iPhone X, iOS güncellemesinden sonra patladı!Bir iPhone X, iOS güncellemesinden sonra patladı!
Mate 20 Pro İçin Beklenen Özellik YayınlandıMate 20 Pro İçin Beklenen Özellik Yayınlandı
Mate 20 Pro ve Mate 20 Lite Türkiye Satışları BaşladıMate 20 Pro ve Mate 20 Lite Türkiye Satışları Başladı

PAYLAŞ