2018'in En Değerli Markaları Açıklandı: Apple Zirveyi Kaptırmadı - Haberler - indir.com

2018'in En Değerli Markaları Açıklandı: Apple Zirveyi Kaptırmadı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 25 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-10-05 17:10:00
Editör : Elif Keskin
Kategori : Teknoloji

Interbrand bu yılki "En İyi Global Markalar" listesini yayınladı. 19 yıldır pek çok sektöre yön veren listenin 2018 sıralaması açıklandı. Geçen seneki yerini koruyan Apple, 2018 yılında da en iyi marka olarak seçildi. 

En iyi marka olma konusunda performansını koruyan bir diğer marka ise Google oldu. Ünlü şirket, 2017 yılındaki ikincilik koltuğunu kimseye kaptırmayarak, en iyi ikinci global marka olarak biliniyor. 

Türkiye'deki Apple Watch 4 Serisinde İlginç Bir Detay Ortaya ÇıktıTürkiye'deki Apple Watch 4 Serisinde İlginç Bir Detay Ortaya Çıktı

Listenin üçüncü sırasında ise 2018 yılına damgasını vuran Amazon yer alıyor. Geçtiğimiz sene dördüncü sırada yer alan Amazon, Microsoft'un üçüncülüğünü elinden alarak bir nevi dereceye girmiş oldu. Microsoft ise bu senenin dördüncü markası olarak listede kendine yer buldu. 

Listenin ilk sıralarında yer alan teknoloji devlerinin ardından ise geçtiğimiz yılın dördüncüsü Coca Cola bir sıra gerileyerek beşinci sırada yer alıyor. Altıncılık ve yedincilik ünvanlarında ise 2017 yılına göre bir değişiklik yaşanmadı. Samsung altınca, Toyota ise yedinci sıradaki yerini korumayı başardı. 

Geçtiğimiz sene listenin sekizincisi olan Facebook yaşadığı krizler nedeniyle bir sıra geriye düşmüş durumda. Facebook'tan boşalan sekizincilik koltuğunda ise Mercedes yer alıyor. 2017 senesinde en iyi 10 marka arasında kendine yer bulan IBM bu sene listede yer almadı. 2018'in en iyi onuncu global markası unvanını bu sene McDonald's taşıyor. 

Özellikle teknoloji dünyasında önemli bir yere sahip olan Interbrand raporunun detaylarını, resmi web siteleri üzerinden ulaşabilirsiniz. 


Google, Apple'a 9 milyar dolar ödeme yapacakGoogle, Apple'a 9 milyar dolar ödeme yapacak
Apple Watch Series 4 Diğer Modeller ile KarşılaştırıldıApple Watch Series 4 Diğer Modeller ile Karşılaştırıldı
Apple'ın Ekim Ayında Tanıtacağı Tüm YenilikleriApple'ın Ekim Ayında Tanıtacağı Tüm Yenilikleri

PAYLAŞ