2018'in En Çok Merak Edilen Haberleri - Haberler - indir.com

2018'in En Çok Merak Edilen Haberleri

Tahmini Okuma Süresi : 5 ' 46 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-12-31 14:50:00
Editör : Ahmet Haşim Erdoğan
Kategori : Akıllı Telefonlar

Koskoca bir yılı geride bırakıyoruz. Bu yıl içerisinde sizlere yüzlerce güncel haber sunduk. Peki bir yıl içerisinde, bunlar içinden hangi haberler daha çok merak edildi ve okundu? İşte cevabı:

Android Telefonlar Için En İyi Galeri Uygulamaları

Sürekli olarak gelişen teknoloji ile beraber hayatımız birçok yönden değişmeye başladı. Akıllı telefonların hayatımıza girmesiyle birlikte cebimizde taşıdığımız el kadar cihazlarla pek çok farklı işimizi çok kısa bir sürede halledebilir hale geldik. Daha sonra akıllı telefonların içinde bulunan uygulamalar çeşitlenmeye başladı ve yine bu uygulamaların özellikleri gelişmeye devam etti. Bu uygulamalardan biri de galeri uygulamaları olarak karşımıza çıkıyor. Android cihazlarınızdaki galeri uygulamaları sayesinde çektiğiniz fotoğraf ve videolarınızı istediğiniz gibi düzenleyip sınıflandırabilirsiniz. Sayısı arttıkça zorlaşan bu iş aşağıdaki uygulamalar yardımıyla daha kolay hale geliyor.

İnsanoğlunun sonunu getirebilecek 8 teknolojiİnsanoğlunun sonunu getirebilecek 8 teknoloji

Sim kart yuvası nasıl açılır?

Akıllı telefonların hayatımıza girmesi ile birlikte telefon alışkanlıklarımızda bir dizi değişmeler meydana geldi. Bu yeni nesil akıllı telefonların bazılarında, SIM kartı yuvası telefon kutusu içerisinde verilen aparat ile açılıyor. Fakat bu küçük aparat her an yanımızda bulunmayabiliyor. Her yanımızda taşımadığımız aparatlara alternatif olarak kutu içindeki aparata ihtiyaç olmadan telefonunuzun SIM kart yuvasını açabilmenizin birden fazla yolu mevcut.

iPhone Cihazınızı Daha Verimli Kullanabileceğiniz 13 Uygulama!

Eğer iPhone bir telefonunuz varsa Android gibi çok fazla kişileştirme yapamıyorsunuz. Biz de iPhone telefonunuzu daha verimli bir şekilde kullanabilmeniz mutlaka indirmeniz gereken uygulamaları sizler için listeledik.

PlayZ nedir?

PlayZ oyunu hem kullanıcıların hem de oyunların sosyal medya platformu olmaya niyetli. Bu niyet ile ünlü sosyal medya paylaşım platformu olan Facebook'a benzetilen uygulamayı 2017 yılının Kasım ayında Engin SEVER ile Sercan ERDOĞAN birlikte kurmuşlardır. Oyun dünyası sosyal medyası şimdilik League of Legends oyuncularına hitap ediyor. Ancak ilerleyen zamanlarda geniş bir kitleye hitap edeceğini umuyoruz. Oyun dünyası ve oyuncular için kurulan PlayZ, 19 kişilik bir ekip tarafından yönetilmekte. Bu oluşturulan uygulamada her oyuncu için profil oluşturma imkanı tanınmakta. PlayZ, oyun ile ilgili bilgiler, istatistikler ve oyuncunun son 20 maçının, hem kendisinin hem de diğer kullanıcıların detaylı bilgisine ulaşabilmesini de imkan sağlıyor.

WhatsApp'a Yeni Gelen Muhteşem Özellik

Popüler mesajlaşma servisi WhatsApp için Beta test sürecinde uzun süredir beklenen yeni bir özellik ortaya çıktı. Merakla beklenen YouTube özelliği hali hazırda test ediliyordu ve bu yeni özellik ile artık kullanıcılar uygulamadan çıkmadan uygulama içerisinde YouTube videolarını izleyebilecekler. YouTube PiP olarak adlandırılan bu özelliğin bugün OTA güncellemesi ile tüm kullanıcılara sunulması bekleniyor. Artık mesajlaşma yolu ile arkadaşlarınıza göndereceğiniz YouTube videolarını uygulama içinden direkt bir şekilde izleyebileceksiniz.

GetContact nedir? GetContact nasıl kullanılır?

Sizi arayan bilinmeyen numaraları görmek adına birçok yardımcı mobil uygulama bulunuyor. Şimdi ise sizin diğer insanların rehberlerinde nasıl kayıtlı olduğunuzu gösteren yeni bir uygulama ortaya çıktı. Yaygın bir şekilde kullanılmaya başlanan GetContact uygulaması nedir' ve GetContact nasıl kullanılır' Gibi sorunların cevabını vermeye çalışacağız. Gelin şimdi GetContact nasıl kullanılır detaylı bir şekilde bakalım.

iOS İçin Halide Güncellendi ve Yeni Özelliklere Kavuştu

iPhone fotoğrafçılığında iOS kullanıcıların tercih ettiği ve detaylı kontrol imkanı sunan mobil uygulama Halide, güncellenerek yeni özelliklere kavuştu. Sevilen ve başarılı uygulama Halide, 1.7 sürümü ile beraber kullanıcılara portre modu desteği getiriyor. Bu mod ile beraber yeni derinlik efektleri sunabilen uygulamaya akıllı yüz tanıma ve ilgi noktası tespiti gibi yeniliklerde geliyor. Ayrıca portre modu fotoğraflar için arka plan bulanıklığı için yeni efekt çeşitliliği getiriliyor. Portre modunda derinlik efektlerini kullanılan bir fotoğrafta sensörün 3 boyutlu alanının taslağını göstermek için Derinlik Artırma özelliği bulunuyor.

Android 8.0 Oreo Güncellemesi Alacak Telefonlar

Yeni yıl ile beraber LG, HTC, Samsung, Sony ve Xiaomi gibi birçok telefon üreticisinin yeni amiral gemileri ortaya çıkmaya başladı. Bir diğer yandan ise üreticilerin modellerine sunacakları yeni güncellemelerde gözükmeye başladı. Şimdi ise Android 8.0 Oreo güncellemesini alacak akıllı telefonları sizler için derledik.

Xiaomi'den ABD atağı

Çin merkezli akıllı mobil telefon şirketleri, telefon pazarında dünyaya açılarak isimlerinden oldukça söz ettiriyorlar.  Şirketler ürettikleri telefonlar ile merak konusu oldu. İlgi odağı olan akıllı telefonların satışa sunulduğu piyasaları çeşitlendirmeyi hedefleyen yöneticiler bir çok farklı pazara girmeyi düşünüyor. Bu kapsamda ABD pazarına girip adlarından söz ettirip rakip firmaların da dikkatini çekmeyi başarıyorlar. Haber kanallarına çıkan yöneticileri "ana vatanlarının ardından dünyayı da sallamaya geliyorlar" başlığı çok konuşulmuştu.

Huawei Mate SE özellikleri ve fiyatı

Huawei'nin Honor serisine yönelik 7X modelinin piyasaya sürülmesinden sonra şimdi ise serinin daha güçlü ve yetenekli ismi olan Huawei Mate SE modeli tanıtıldı. Çinli üretici Huawei'nin üst seviye serilerinden birisi olan Mate serisinin alternatifleri bir hayli artmaya devam ediyor. Şimdi ise daha çok giriş ve orta segmente hitap eden yeni Huawei Mate SE modeli geliştirildi. Cihaza baktığımız zaman modelin Honor 7X ile aynı teknik seviyede olduğunu ifade edebiliriz. Ancak bazı noktalarda cihazın iyileştirilerek daha güçlü detaylar ile geldiğini belirtelim.


Güney Koreli teknoloji devi, Live Focus'u geliştirmek istiyorGüney Koreli teknoloji devi, Live Focus'u geliştirmek istiyor
2018 Google Arama Trendleri2018 Google Arama Trendleri
Google, Play Store'ye yeni güvenlik ayarı eklediGoogle, Play Store'ye yeni güvenlik ayarı ekledi

PAYLAŞ