2018'in en başarılı 7 PS4 oyunu - Haberler - indir.com

2018'in en başarılı 7 PS4 oyunu

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 25 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-04-09 15:15:41
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Donanım

Her yıl oyun dünyasına yepyeni birçok oyun katılsa da bunlardan bazıları kendisini sıyırabiliyor ve seviliyor. Bazı oyunlar, çıkışının üzerinden uzun zaman geçmiş olsa da oynanamaya devam edebiliyor. PS 4 için çıkan oyunlara baktığımızda, hem yeni çıkanlar arasında hem de geçtiğimiz senelerde çıkan oyunlardan, isminden söz ettiren yapımlar olduğu görülüyor. 2018 yılı içerisinde en çok konuşulan ve tercih edilen 7 PS 4 oyununa bakmak gerekirse, liste şu şekilde sıralanabilir;

Horizon Zero Dawn

Listenin olmazsa olmazlarından birisi kuşkusuz Horizon Zero Dawn. Oyun geçtiğimiz yıl çıkmış olmasına rağmen hala ödüllerle gündeme gelmeye ve çok satmaya devam eden yapımlar arasında. Hem grafikleriyle hem de oyunculara sunduğu farklı dünyasıyla, 2018'de hala en iyi PS 4 oyunları arasında gösterilebiliyor.

Far Cry 5

Far Cry 5, oyun dünyasındaki henüz bir ayını bile doldurmamış olmasına rağmen, kısa sürede oyun tutkunlarının yoğun ilgisiyle karşılaştı. İlerleyen zamanlarda da popülerliğini gittikçe arttıracağı şimdiden görülen bir gerçek.

Resident Evil VII: Biohazard

Korku oyunu serilerinden Resident Evil, oyun tutkunlarının karşısına en son Resident Evil VII: Biohazard oyunuyla geçmişti. Yapım, yine geçtiğimiz yıl içerisinde piyasaya sürülen oyunlar arasında yer alıyor. Fakat korku oyunları arasında en iyilerinden biri olmaya devam ediyor.

Injustice 2

Dövüş oyunu tutkunlarının vazgeçilmezlerinden olan Injustice, geçtiğimiz Mayıs ayında Injustice 2 ile oyun dünyasında kendisini gösterdi. Oyuna gelen ek paketler ve yeni kahramanlar, oyuncuların heyecanının taze kalmasında büyük rol oynuyor.

The Witcher 3

Serinin son oyunu The Witcher 3, oyuncuları yine çözülmesi gereken sırlarla baş başa bırakıyor. PS 4'ün enleri arasında yer alan oyun en son PS Store üzerinde indirimli fiyatıyla sunuluyordu ve fiyat etiketi 49 liraydı.

Yakuza Zero

PS 4'ün bir diğer dikkat çeken dövüş oyunu da Yakuza Zero. Aradığınız şey sokak dövüşleriyse, yüksek aksiyon içeren Yakuza Zero, tam size göre bir PS 4 oyunu.

Monster Hunter: World

Son olarak, Monster Hunter: World, 2018 yılında PS4 platformunun en iyileri arasında gösterilen oyunlardan birisi. Hayatta kalma temalı oyunda düşmanlarınız, yırtıcı hayvanlar ve değişik yaratıklar. Oldukça büyük bir haritaya sahip olan oyunda, keşfedilecek çok fazla şey bulunuyor.





PAYLAŞ