2018'den es geçmemeniz gereken 5 uygulama - Haberler - indir.com

2018'den es geçmemeniz gereken 5 uygulama

Tahmini Okuma Süresi : 4 ' 17 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-07-15 15:03:02
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Liste

2019'a geçilmesiyle birlikte geçen yıla dair derlemeler ve yıl boyunca en çok kullanılan uygulamalar ile ilgili haberler bol bol paylaşılırken, 2018 yılında es geçmeniz mümkün olan 5 uygulamayı sizler için derledik.

Google'un Hayat Kurtaran 7 UygulamasıGoogle'un Hayat Kurtaran 7 Uygulaması

1. Temp Mail

İnternet sitelerine üyelik kısmında genel olarak mail adresi istenir ve daha sonrasında bu mail adresine üye olunan site ile ilgili çeşitli bildirimler ve mailler gönderilmeye başlanır. Bu durum çoğu kişi için büyük bir sıkıntı yarattığı gibi mail adresinin de kısa süre içerisinde kalabalık bir hale gelmesine ve önemsiz postalarla dolmasına neden olur.

Eğer tek tek bu mailleri temizlemek, abone olduğunuz sistemlerden aboneliğinizi kaldırmak ya da mail almak istemediğinizi belirtmek isterseniz bu sizin için zaman kaybı oluşturacaktır. Temp-mail adı verilen uygulama ise bu tip problemleri tamamen ortadan kaldırıyor ve geçici bir mail adresi oluşturmanızı sağlıyor. Uygulamayı kurarak kullanmaya başladıktan sonra rastgele geçici bir e-posta adresi ve gelen kutusu oluşturulur. Böylece üye olduğunuz ya da sadece mail onayı gereken sistemlerde bu kullandığınız geçici mail adresini kullanarak kolay bir şekilde mail ihtiyacınızı karşılayabilirsiniz. Aynı zamanda bu şekilde işlem yaparak gerçek posta adresinizin de güvenliğini sağlayabilirsiniz.

2. Snapseed

Telefonda fotoğraflarınızı daha düzenli bir şekilde tutmak istiyorsanız bu uygulamayı mutlaka denemelisiniz. Fotoğraf düzenleme konusunda Google pek çok farklı araç sunarak Android işletim sistemlerine yönelik imkan sağlamış olsa da bu konuda daha başarılı uygulama arayanlar için Snapseed oldukça ideal durumda. Uygulama ile birlikte fotoğraflarınızı belirli bir düzen içinde tutabilir ve fotoğraflara ulaşmak istediğiniz zaman da kolay bir şekilde istediğiniz fotoğrafı elinizin altındaymış gibi bulabilirsiniz.

En Çok İndirilen Resim Editörü Uygulamaları

3. Streaks

Planlı çalışmayı seven biriyseniz ve daha pratik kullanıma sahip bir yapılacaklar listesi uygulaması arıyorsanız Streaks bu konuda tam olarak ihtiyacınızı karşılayacak. Güneş ne yapmanız gereken şeyleri hatırlatmaları uygulama üzerinden ayarlayarak tüm işlerinizi planlı ve düzenli bir şekilde yapabilirsiniz.

4. Lastpass

Eğer vaktinizin büyük bir bölümü internet başında geçiyorsa şifre hatırlamak, güvenli bir şekilde şifreleri tutmak büyük bir sorun olabilir. Özellikle tüm şifrelerinizi kaybetmeyiz ihtimaline karşılık olarak bu konuda önlem almanız gerekmektedir. Lastpass bu tür durumlara karşı sağladığı güvenlik önlemleri ile büyük bir avantaj sağlıyor. Bütün şifreleri güvenli olarak bir kasada saklayan ve hızlı bir şekilde sitelere giriş yapmanızı sağlayan Lastpass, mutlaka kullanılması gereken uygulamalar arasında bulunuyor. 

Şifreleri güvene alan LastPass ücretsiz oldu

5. Google Files

Telefonlarda dosya yönetici olarak tercih edebileceğiniz Google Files, farklı fonksiyonları sayesinde sizlere düzenli bir telefon kullanma imkanı sağlar. Üstelik gereksiz fotoğraflar ve uygulamalar gibi telefonunuzda kullanmadığınız pek çok dosyayı da kaldırmanız için akıllı bir temizlik aracı sunuyor. 

Google Files'a USB ORG desteği geldi


En İyi Android Uygulamaları 2019En İyi Android Uygulamaları 2019

PAYLAŞ