2018'de Uygun Fiyatlı iPad Modeli Geliyor - Haberler - indir.com

2018'de Uygun Fiyatlı iPad Modeli Geliyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 17 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-12-04 14:30:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Akıllı telefon pazarında Apple son çıkartmış olduğu amiral gemisi cihazı olan iPhone X ile iyi satış rakamlarına ulaşırken, diğer yandan ise yeni tablet modelleri ile de tablet kullanıcılarını diri tutmayı hedefliyor. Şimdi ise 2018 yılı ile beraber Apple cephesinden 259 dolar fiyat etiketine sahip 9.7 inçlik yeni bir uygun fiyatlı iPad modeli görebiliriz. Tablet sektörüne baktığımızda pazarda son üç yılda %17'lik bir düşüş yaşansada Apple hala rakipleri karşısında tablet sektöründe iyi bir konumda yer alıyor. Şimdi ise bu konumunu uygun fiyatlı iPad modeli ile dahada iyi bir hale getirmeyi hedefliyor.

Şuan için bulunan 9.7 inçlik tablet modelinin fiyatı 329 dolar etiketine sahipken Apple'ın 2018 ile beraber aynı boyutta fakat daha uygun fiyatlı bir model çıkartacağını ifade edebiliriz. Kaynak ve sızıntılara göre Apple'ın yeni tablet modeli 2018 yılının ikinci çeyreği ile beraber piyasaya girmesi bekleniyor. Ayrıca bu tablet modelinin endüstriyel ve hizmet sektörleri gibi alanlarada sokulması hedefleniyor. Bu yeni modeli donanımsal özellikleri hakkında henüz bir bilgi yer almazken, Apple'ın düşük teknik özelliklere sahip bir tablet modeli sunacağını söyleyebiliriz.

Müşteri memnuniyeti noktasında çok iyi bir seviyede olan Microsoft'un Surface serisi ise tablet pazarında önemli bir noktada yer alıyor. Küçülmeye başlayan tablet pazarı bakalım bu yeni uygun fiyatlı modeller ile ne derece yükselişe geçecek göreceğiz.





PAYLAŞ