2018'de Steam'in en yüksek puanlı ikinci oyunu şaşırttı - Haberler - indir.com

2018'de Steam'in en yüksek puanlı ikinci oyunu şaşırttı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 4 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-11 15:00:00
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Oyun

Steam’in, 2018 yılı içerisinde puanlanan oyunları arasında, ikinci sırayı 4.20 TL fiyata sahip Mirror adlı oyunun alması şaşırttı.

PC oyuncularının en çok sevdiği ve aynı zamanda bağımsız yapımcularının gözde platformu Steam, her yıl yüzlerce oyuna ev sahipliği yapıyor. Bu oyunların hepsi oyun tutkunları ile buluşturuluyor. Bazı oyunlar rağbet göremezken, bazıları Steam’de derece alabilecek başarıyı elde ediyor. platformun kullanıcı sayısı düşünüldüğünde de platform üzerinden kullanılan oylar, oyunların popülaritesi anlamında değer kazanıyor. Geçtiğimiz yıl içerisinde Steam’de en iyi inceleme puanlarına sahip oyunlar, 2019 yılının henüz başlarındayken belli oldu. Listenin ikinci sırasında, Mirror adlı oyunun yer alması ise biraz şaşırttı.

Yeni Razer Blade 15 fiyatı ve özellikleri

Steam’in 2018 yılı en yüksek puana sahip ikinci oyunu: Mirror

Kısa bir süre önce, Steam platform üzerinde en yüksek puana sahip ilk 10 oyunu, oyun dünyası ile paylaştı. İlk sırada, Ludeon Studios'un gelecek temalı oyunu RimWorld yer alırken, ikinci sıranın sahibi, hentai türündeki Mirror oldu. Mirror, içerisinde çıplaklık öğeleri barındıran bir oyun ve bu nedenle 2018’in en yüksek puanlı ikinci oyunu olması, şaşırtan bir durum oldu. Oyun, 4.20 TL’lik fiyatıyla da oldukça ucuz bir yapım olarak öne çıkıyor.

Steam’de puanlanan en yüksek puanlı ilk 10 oyun şöyle;

- 1. RimWorld

- 2. Mirror

- 3. Beat Saber

- 4. Celeste

- 5. Subnautica

- 6. Dead Cells

- 7. Return of the Obra Dinn

- 8. Dusk

- 9. Gris

- 10. Nekopara Extra





PAYLAŞ