2018'de çıkan en kötü oyunlar - Haberler - indir.com

2018'de çıkan en kötü oyunlar

Tahmini Okuma Süresi : 4 ' 27 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-04-14 18:01:02
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Donanım

2018 yılında çıkış yapan oyun severlerin beğenisini kazanamayan, başarısız 10 oyun.

Her yıl oyun severlerin beğenisine yeni birçok oyun sunuluyor. Bazı oyunlar, oyun tutkunlarının beğenisini kazanmayı başaramıyor ve geçer not alamıyor. Hatta birçoğu ismini duyurmayı da başaramıyor. 2018 yılında da pek çok oyun piyasaya sürüldü ve bazıları maalesef ki tutunmayı başaramadı. O oyunlardan 10 tanesini sizler için derledik;

PUBG Nasıl Oynanır?

  1. Heavy Fire Red Shadow

Eylül ayında piyasaya çıkan Heavy Fire Red Shadow‘un, yayıncılığını ve geliştiriciliğini Mastiff üstlendi. Heavy Fire Red Shadow, hem oyunculardan hem de geliştiricilerden geçer not almayı başaramadı.

  1. Agony

Yine 2018 oyunlarından biri olan Agony, korku türünde çıkan oyunlardan biri oldu ve esasında çıkmadan önce merak ediliyordu. Fakat çıktıktan sonra bazı sahneleri nedeniyle eleştirilere maruz kaldı ve beklediği ilgiyi göremedi. Oyunun geliştiriciliği ve yayıncılığı Madmind Studio tarafından üstlenildi.

  1. The Quiet Man

Square Enix’in geliştiriciliğini üstlendiği ve Kasım 2018’de oyun severlerle buluşan The Quiet Man, beklediği başarıyı yakalayamayan oyunlardan biri oldu. Oyun çıkmadan önce yine konuşulan oyunlardan biri olmuştu.

  1. Fantasy Hero: Unsigned Legacy

Dört karakterden oluşan ve her karakterin kendine has yeteneklerinin olduğu Fantasy Hero: Unsigned Legacy, arkadaşlarınızla birlikte oynayacağınız bir oyun. Oyundan beklentiler olsa da istediği başarıyı elde edemedi.

  1. Gene Rain

Yayıncılığı ve geliştiriciliği Deeli network tarafından yapılan Gene Rain, 2018’in en kötü 10 oyunu arasına girenlerden.

 

Unreal Engine 4 motoru ile gelitşirilen Ark Survival Evolved, aksiyon-macera ve hayatta kalma oyunu olarak karşımıza çıkıyor. PlayStation 4, Xbox One, MacOS ve Linux platformları için çıkış yapan oyun, beklenilen başarıyı gösteremedi.

  1. Past Cure

2018’in başlarında, Şubat ayında çıkan Past Cure, iki ayrı şekilde ilerleyen bir hikayeye sahipti. PlayStation 4, Xbox One, Microsoft Windows platformları için yayınlanan oyun yine beklentiler içerisinde piyasaya sürülmüş olsa da sonuçlar beklendiği gibi olmadı.

  1. One Piece: Grand Cruise

2018 oyunlarından One Piece: Grand Cruise, aynı zamanda birçok kişinin bildiği üzere bir manga ve manganın çok fazla hayranı bulunuyor. Fakat oyunun aynı başarıyı yakaladığını söyleyemeyiz.

  1. Shaq Fu: A Legend Reborn

5 Haziran 2018 tarihinde piyasadaki yerini alan Shaq Fu: A Legend Reborn, Big Deez Productions tarafından geliştirildi. Oyun pek görünür olmayı başaramadı.

  1. Hollow

Hollow, belli bir kesim tarafından beğenilse de genel anlamda istediği başarıyı elde edemeyen oyunlardan biri oldu ve 2018’in en kötü oyunları listesine girdi.

2018'in en çok takip edilen 20 ünlüsü





PAYLAŞ