2018 Yılının Star Akıllı Telefonu Belli Oldu! - Haberler - indir.com

2018 Yılının Star Akıllı Telefonu Belli Oldu!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 28 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-15 18:55:00
Editör : Ahmet Haşim Erdoğan
Kategori : Donanım

Tüm insert, basılı reklam, TV reklamı, radyo reklamı ve online kanallar içerisindeki fiyat verilerini araştırıp takip eden BrandZone, 2018 yılı içerisinde damga vuran kampanyaları araştırdı. BrandZone; tüketici teknolojisi alanında teknoloji, hiper, indirim marketleri, online, bayi, yerel ve telekom kanallarının insert, basılı, TV ve radyo reklamlarında bulunan kampanyalar, hızlı tüketim ürünleri kategorisinde ise ulusal, yerel, indirim marketleri, toptan ve parfümeri kanallarının insert ve basılı reklamlarında bulunan kampanyaları araştırdı.

Samsung yapay zeka çalışmalarını hızlandırıyor

Samsung yeni oyuncu bilgisayarını duyurduSamsung yeni oyuncu bilgisayarını duyurdu

2018'in Dikkat Çeken Kampanyaları

Tüketici teknolojisi kısmında, 94 bin 445 kampanya ile akıllı telefon kategorisi en fazla kampanya düzenleyen kategori oldu. Ayrıca akıllı telefon kategorisinin arkasından; 58 bin 406 kampanya ile Tv kategorisi ikinci, 24 bin 517 kampanya ile dizüstü bilgisayar üçüncü sırada yer aldı. Akıllı telefon kategorisinde en çok kampanya düzenlenen marka Samsung, TV kategorisinde Vestel, dizüstü bilgisayar kategorisinde HP markaları yer aldı.

Tüketici teknolojisi ürünlerinde en fazla kampanya düzenleyen marka, 47 bin 883 kampanya sayısı ile birlikte Samsung oldu. Daha sonra 46 bin 687 kampanya ile Beko, 34 bin 645 kampanya ile Vestel markaları yer aldı. Ayrıca 2018 yılında hızlı tüketim ürünlerinde toplamda 391 bin 691 kampanya düzenlenmiş. Hızlı tüketim ürünleri içerisinde kampanyalardan en fazla yer alan ürün Filiz makarna oldu. Daha sonra Kurukahveci Mehmet Efendi Türk Kahvesi, Sütaş süzme peynir, Ülker Halley, Pınar Süzme Peynir yer aldı.


Samsung Galaxy S10 İçin Tanıtım Tarihi AçıklandıSamsung Galaxy S10 İçin Tanıtım Tarihi Açıklandı
Samsung Galaxy Fold için beklenmedik gelişme!Samsung Galaxy Fold için beklenmedik gelişme!
Samsung Galaxy S10 teknik özellikleri belli oldu!Samsung Galaxy S10 teknik özellikleri belli oldu!

PAYLAŞ