2018 yılının en popüler iPhone uygulamaları 2019 yılındada devam ediyor - Haberler - indir.com

2018 yılının en popüler iPhone uygulamaları 2019 yılındada devam ediyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 33 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-12-18 11:35:00
Editör : Furkan Arıcan
Kategori : Donanım

Şimdi herkesin kafasında şu soru var; Acaba 2018 yılında popüler olan Apple uygulamaları 2019 yılında da geçerli olur mu? iOS en iyi uygulamaları 2019 yılı için kullanıcı odaklı olması temenni ediliyor. Peki 2018 yılının en iyi iOS uygulamaları neler? 

Firma geleneği sayesinde her yıl kullanıcıların telefonlarında kullandıkları bazı uygulamalar ve oyunlar üzerinden uygulama verilerini paylaşan Apple, bu yılın sonunda ise açıklanan listede yer alan listede ise kullanıcıları şoke eden sonuçlar mevcut. Daha önceki yıllarda böyle bir başarısı bulunmayan YouTube, artık iPhone kullanıcıları arasında 2018 yılının en popüler uygulaması olma başarısını elde etti. En çok kullanılan ve indirilen uygulamaların arasında ise özenle istatistiği tutularak belirlenen bu rapora göre bundan böyle Bitmoloji ve Gmail gibi büyük ve önemli uygulamalar listedeki yerini kaybetti.

YouTube listenin 1.sırasında yerini alıyor

2018 yılının zirvesinde bulunan YouTube'dan sonra sırası ile nstagram ve Snapchat tarzı büyük sosyal medya platformları yer almakta. Bir miktar eski güncelliğini hala koruyamasa da Messenger ve Facebook da sıralamadaki yerini koruyan uygulamaların başında yerini alıyor. Listenin en önemli isimlerinden bir tanesi de bitmoloji ve dizi sektörünün en önemli öncülerinden Netfilix. Daha sonrasında ise Spotify Music, Gmail ve Amazon gibi destekleyici uygulamalar, Apple tarafından yayınlanan listede yerini alan uygulamalar arasında yerini alıyor. Bu listede 1.sırada yer alan YouTube ise aslında sosyal medya platformlarına etkileşimlerini artırmaları ile alakalı mesaj veriyor. 





PAYLAŞ