2018 Yılının En Güzel İPhone Uygulamaları - Haberler - indir.com

2018 Yılının En Güzel İPhone Uygulamaları

Tahmini Okuma Süresi : 4 ' 27 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-04-21 16:01:02
Editör : Nazlıhan Kılıç
Kategori : Donanım

İPhone XS, Samsung Galaxy S9 ve Google Pixel 3 arasındaki rekabet sayesinde akıllı telefonlarımız her zamankinden daha iyi bir hale geldi. Ancak bu harika donanımlardan, bu yüksek performanslı işlemcilerden, parlak ekranlardan ve inanılmaz kameralardan yararlanmak için harika bir yazılım gereksinimi oluyor.

2018'in En Kötü 20 Şifresi

1. Authy

İki faktörlü kimlik doğrulama (2FA), bir bilgisayar korsanı kullanıcı adınızı ve şifrenizi girdiğinde bile çevrimiçi hesaplarınızı güvende tutmanıza yardımcı oluyor. Authy, güvenli bir şekilde olduğunuzdan emin olmak için düzenli aralıklarla oluşturulmuş rasgele sayı dizileri kullanır ve telefonunuzu kullanarak daha az güvenli kimlik doğrulama kodlarına güvenmek yerine, 2FA'yı destekleyen her hizmet için bir kimlik doğrulama kodu merkezi görevi görür.

2. Halide

İPhone'unuzun varsayılan Kamera uygulamasında üst seviye özelliklerin olmaması nedeniyle hayal kırıklığına uğramış bir mobil fotoğrafçı iseniz, Halide'yi deneyin. Fotoğrafçılar göz önünde bulundurularak tasarlanan bu ürün, pozlama telafisi gibi önemli ayarları manuel olarak değiştirmeyi, odak tepe noktası, daha iyi alan derinliği kontrolü ve RAW uyumluluğu gibi başka güzellikler eklemeyi çok daha kolay hale getiriyor.

3. Drafts

Eğer yazarsanız, Taslaklara yazmalısınız. İOS uygulamasına, ister bir arkadaşa mesaj, ister tweet, isterse tam bir roman olsun, yazmanın ilk durağı olacak şekilde tasarlanmıştır. Otomatik eylemleri rutininize ekleyebilir, çok yönlü Markdown diline metin yazabilir veya dönüştürebilir ve arabirimi hemen hemen her şekilde, kenar boşluklarına kadar özelleştirebilirsiniz.

4. Shortcuts

Apple’ın en son büyük iOS güncellemesiyle birlikte gelen ancak büyük ölçüde bilinmeyem bir eklenti olan Kısayollar, çok çeşitli görevleri otomatikleştirebilen oldukça güçlü bir araçtır.

5. Libby

Halk kütüphaneleri  harikadır, ancak okumak için yeni bir şey istediğinizde her seferinde bir kişiye ulaşmak zorlu olabiliyor. Yerel kitaplığınızı cebinizde libe, e-kitap ve sesli kitap ödünç veren bir uygulama ile talep üzerine sunulan birçok edebi olanakla hemen okuyabilirsiniz. Kullanmak için bir kütüphane kartına ihtiyacınız olacak, ancak bir kitap kurduysanız, muhtemelen bunlardan birini almalısınız.

6. Fitbod

Yeni başlayanlar için egzersizlerinizi veya eğitim rutinlerinizi izlemek zor olabilir. Fitbod, etrafınızdaki ekipmana ve yapabileceğiniz alıştırmalara dayanarak rutinleri otomatik olarak oluşturarak jimnastik seanslarınızı yolunda tutmanıza yardımcı olur. Çalıştığınız kas gruplarını ve her seanstan sonraki tahmini yorgunluk düzeylerini bile gösterir.

7. Nomorobo

Sahte aramalardan ve spamlardan Pek çok insanın şikayetçi oluyor ve son bir yıldır telefon şirketlerinin bu konu hakkındaki problemi kaldırmaya yönelik verdikleri sözleri tutamıyorlar. Buna karşın bu uygulama sayesinde bu dertlerin her birinden kurtulacaksınız.

8. Bobby

Çok fazla sayı sayılacak paranız mı var? Her hizmet için hatırlatıcıları yönetmek ve hatırlatıcılar almak, faturaların ne zaman geleceğini takip etmek ve her gün, hafta veya ayda ne kadar harcama yaptığınızı görmek için Bobby'yi kullanın. Bu uygulama sayesinde daha düzenli olun.

9. Huji Cam

Son zamanlarda yükselişte olan analog fotoğrafçılıkta, film çekimlerinden sonuçların çoğaltılması için zengin uygulamaların çoğalması şaşırtıcı değil. Gruptaki en iyi şey, hafif sızıntılar, analog stil zaman damgaları ve hepsi ile film benzeri fotoğraflar çekmek için kullanabileceğiniz Huji Cam'dır. Kullanıcılar, etkiyi daha önce çektikleri fotoğraflara da uygulayabilir.

10. Copied

Kopyalanan faydacı pano yöneticisi, bulduklarını paylaşmayı, düzenlemeyi veya kaydetmeyi seven insanlar için mükemmeldir. Kopyalanan metninizi, bağlantılarınızı veya resimlerinizi uygulamaya göndermek, daha sonra paylaşmak üzere saklamanıza olanak tanır. Kopyalanan içeriğinizi daha sonra listeye göre düzenleyebilir, panonuza iOS cihazınızın widget'ları aracılığıyla göz atabilir ve iCloud'u kullanarak cihazlarınızdaki listeleri senkronize edebilirsiniz.





PAYLAŞ