2018 modeil iPad Pro en ince tablet olabilir - Haberler - indir.com

2018 modeil iPad Pro en ince tablet olabilir

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 5 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-10-15 15:10:00
Editör : Ahmet Haşim Erdoğan
Kategori : Teknoloji

Microsoft 2'si bir arada tablet çıkarmaya devam ediyor. Yeni PC'si Surface'inde modellerini devam ettiriyor. Google Chrome'da OS yüklü 2'si bir arada tablet çıkarmaya başlayacak. Son zamanlarda tabletlerin ömrünü tamamladığı düşünülüyordu. Fakat bu gibi teknoloji devleri hala tablet çıkarmaya devam ediyor. Tabletlerden en büyük geliri elde eden Apple, yeni tabletleri için çalışmalara devam ediyor. 

2018 modeil iPad Pro en ince tablet olabilir

Tablet tarafında Apple, yeni nesil iPad Pro'lar ve bunların en ince iPhone'dan bile daha ince olacağı söyleniyor. iPad kalınlık bakımından Apple'ın popüler telefonlarına bile rakip olacağını duymak şaşırtıcı sayılmaz. Geniş yüzeye sahip olduğu için donanım açısından daha geniş bir alan sağlıyor. Zaten bu tabletlerin büyük bir kısmını içerisindeki pil işgal ediyor. Kalınlık konusu da genelde kameraya bağlı oluyor. Eğer ortaya çıkan dedikodular doğruysa, 2018 model Apple tabletlerin kalınlığı 5.9 milimetre olacak. Bu da piyasadaki en ince tablet ünvanına sahip olacağını belirtiyor. Fakat bu incelikle beraber tablet de bazı özellikler kısıtlanmış olacaktır. Özellikle pil konusunda oldukça fazla taviz verilecektir. Tabletin incelmesi doğal olarak yerleştirilecek olan pilin hacminin de küçülmesine neden olacaktır. Kamera konusunda da eksiklikler görebiliriz. Fakat tablet kullanıcıları için bu büyük bir sorun değil. Çünkü tabletler fotoğraf çekmek ve ya video çekmek için kullanılmıyor.

2018'in En Değerli Markaları Açıklandı: Apple Zirveyi Kaptırmadı2018'in En Değerli Markaları Açıklandı: Apple Zirveyi Kaptırmadı

Apple, iPad Pro modelini söylendiği kadar ince çıkartmasa bile, yeni iPad Pro hayranlarını oldukça memnun edecek bir çok özellik barındıracaktır. Face ID ve ince ekran çerçeveleri bu özelliklerin başında yer alıyor. Ayrıca yeni Apple Pencil, bu tabletlere yaklaştırıldığı zaman eşleştirilmesi de beklenen yenilikler arasında yer alıyor. Aynı zamanda bu yeni tabletler profesyonellerin ihtiyaçlarını daha iyi karşılayacaktır. Genelde tablet kullanan kişiler grafik, analiz ve oyun için tabletler kullanıyorlar. Özellikle analiz konusunda her an her yerde bir şeyleri takip etmesi gereken kişilere telefon ekranı yeterli gelmiyor. Bu yüzden tablet kullanarak hem daha geniş bir alanı görebiliyor hem de her yerde bilgi sağlayabiliyor. Bu konuda hala tabletler kullanıcılar tarafından tercih edilir durumda.


Apple Watch 4.Nesil Modeller Bir Sorun İle GündemdeApple Watch 4.Nesil Modeller Bir Sorun İle Gündemde
Apple Watch 4 Nike+ Satışa SunulduApple Watch 4 Nike+ Satışa Sunuldu
Apple, yeni iPhone'larını rahatsız eden hataları düzeltmek için iOS 12.0.1 sürümünü yayınladıApple, yeni iPhone'larını rahatsız eden hataları düzeltmek için iOS 12.0.1 sürümünü yayınladı

PAYLAŞ