2018 iPhone modellerinin kutusundan hızlı şarj cihazı çıkacak! - Haberler - indir.com

2018 iPhone modellerinin kutusundan hızlı şarj cihazı çıkacak!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 41 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-05-23 15:53:00
Editör : Nazlıhan Kılıç
Kategori : Teknoloji

Teknoloji devi Apple , kullanıcılarına yeni şarj adaptörünü ücretsiz vereceği iddiası son günlerin en çok konuşulan konusu. USB Type-C'den Lightning'e dönüştürücü kablonun fiyatını standart şarj kablosu fiyatına indiren Apple, 2018 model iPhone'larda hızlı şarj ekipmanlarının kutudan çıkacağı yönündeki söylentileri desteklemiş oldu. Son günlerde yaşanan gelişmeler ve sızdırılan bilgiler doğrultusunda Apple, 2018 model iPhone modellerini satışa sunarken bunun yanında hızlı şarj adaptörünü ve kablosunu müşterilerine satmak yerine hediye olarak verecek. Bu bağlamda Apple tarafından resmi bir açıklama yapılmasa da konu hakkında küçük bir ipucu değerinde veriler mevcut.

Hızlı şarj destekli 1 metrelik USB Type-C'den Lightning'e dönüştürücü kablosunu şimdiye dek  25 dolardan satışa sunan Apple,  iPhone'ların kutusundan çıkan standart USB Type-A'dan Lightning'e dönüştürücü kabloyu ise 19 dolardan satışa sunuyordu. Apple geçtiğimiz günlerde bağlantı kablolarının fiyatlarında değişiklik yaparak USB Type-C'den Lightning'e dönüştürücü kablonun fiyatını USB Type-A'dan Lightning'e dönüştürücü kablonun fiyatı ile eşitleyerek 19 dolardan müşterilerine sundu. Yaşanan bu değişiklik nedeni ile bir çok düşünce ortaya atıldı. Apple' nin gerçekleştirdiği bu fiyat değişikliği çoğu kullanıcıya göre, 2018 model iPhone'larda USB Type-C'den Lightning'e dönüştürücü kablonun kutudan çıkacağı yönünde

Yani yaşanan gelişmelere göre teknoloji devi Apple , USB Type-C'den Lightning'e dönüştürücü kabloyu iPhone kutularında müşterilerine hediye ederek standart veri aktarım ve şarj kablosu haline getirecek. Bu bağlamda yapacağı değişiklik için kullanıcılarına ayrı bir fiyat talep etme gereksinimi duymayacak.





PAYLAŞ