2018' in en iyi 5 bulut depolama uygulaması - Haberler - indir.com

2018' in en iyi 5 bulut depolama uygulaması

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 18 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-07-08 22:17:22
Editör : Nazlıhan Kılıç
Kategori : Donanım

Teknolojinin gelişmesi ile birlikte farklı ihtiyaçlar insanoğlunun kapısını çalıyor. Bu noktada veri büyüklülüğünün video ve fotoğraf kalitelerinin yükselmesiyle  büyük veriler oluşmasından dolayı kullanıcılara büyük sıkıntılar yaşatabiliyor. Cihazlarımızın hafızası sınırlı olduğundan dolayı fotoğraflarımızın kaybolmasını istemezken aynı zamanda cihazımızın hafızasını da boşaltmak istiyoruz. Bu noktada bulut teknolojisi kullanıcılara oldukça kolaylık sağlayarak video , fotoğraf gibi çeşitli verileri kendi hafızamıza ihtiyaç olmadan depoluyor ve muhafaza ediyor. Sizler için en iyi 5 bulut uygulamasını araştırdık.

1-Google Drive

Çevrimiçi depolama hizmeti sunan Google Drive , depolama ve paylaşma hizmeti olarak kullanıcılara bulut depolama hizmeti sunmakta. Kullanıcılarına 15 GB ücretsiz depolama imkanı tanıyan uygulama ile Türkçe bir hizmet alarak fazla verilerinizi depolayabilir ve hafızanızı temizleyebilirsiniz.

2-Apple Could

Yalnızca Apple ürünleri için hizmet sunan iCould uygulaması , Apple ürünleri kullanan kullanıcılar için oldukça kullanışlı bir uygulama olarak karşımıza çıkıyor. Kullanıcılara ilk etapta ücretsiz olarak 5 GB depolama alanı sunan uygulama bunun üstündeki depolamalar için ek ücret ücret ödemeniz gerekiyor.

3-Amazon Drive

Kullanıcılarına ücretsiz olarak 5 GB depolama alanı sunan uygulama bulut depolama uygulamalarında önemli uygulamalardan bir tanesi. Uygulama ile kitap ve müzik depolama konusunda oldukça avantajlı olmasına karşın e-posta , takvim ve telefon rehberinin senkronize edilememesinden dolayı bazı dejavantajları da mevcut.

4-Yandex.Disk

En yeni bulut uygulamalarından bir tanesi olarak karşımıza çıkan Yandex.Disk , sunduğu 10 GB depolama alını ile kullanıcılar için oldukça iyi avantajlar sunmakta. Mail ile entegre olarak çalışan uygulama ile e-posta iletileri eklentileri için 10 GB daha ek kapasite sunmakta. Ayrıca bu servis Türkçe dil desteği sunarak çeşitli sosyal medya ağlarından verilerinizi paylaşmanıza imkan vermesi ile oldukça kullanışlı.

5-OneDrive

OneDrive Microsoft' un kullanıcılara sunduğu çevrimiçi bulut depolama hizmetidir. Uygulamaya kayıt olabilmeniz için mail ya da bir outlook hesabı açıp kayıt işlemlerini tamamlayarak kullanmaya başlayabilirsiniz. Uygulama kullanıcılarına 15 GB' a kadar ücretsiz veri depolama imkanı sunarken aynı zamanda uygulama üzerinden ofis programları dosyaları düzenleyebilmeniz mümkün. Ayrıca Türkçe dil desteği sunan bu uygulama Android , İOS ve Windows için mobil uygulamaları da sunuyor.





PAYLAŞ