2018 ile beraber veda ettiklerimiz neler? - Haberler - indir.com

2018 ile beraber veda ettiklerimiz neler?

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 39 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-03 11:45:00
Editör : Furkan Arıcan
Kategori : Sosyal Medya

2019 yılına girdiğimiz ve koca bir yılı geride bıraktığımız şu günlerde nelere veda ettiğimizi de bilmemiz gerekiyor. Peki 2018 ile beraber nelere veda ettik, gelin birlikte bakalım. 

Günlük koşuşunuzda şarkıları ne kadar hızlı koştuğunuza göre seçen Spotify Running, 2018 yılını geride bırakırken bu özelliği de geride bırakıyoruz. 2015 yılında platform üzerindeki şovları yıldız ile puanlama işlevi getiren Netflix, bu işlevi 2 yıl sonra yerini başparmak yukarı aşağı işlevine bıraktı. 2019 yılına girdiğimiz şu günlerde ise 2018 yılını geride bıraktığımız gibi bu özelliği de geride bıraktık. Şirket olarak yaşamaya devam eden MoviePass, sinemada film izlemeye yarayan hizmet olarak karşımıza çıkıyordu. Ancak bundan sonra herhangi bir hizmet vermeyeceğini duyurdu. 

Facebook arkadaş listesi beslemeleri de kaldırıldı 

Youtube'un 2018 yılında en çok izlenenleri

Eşten eşe ödeme girişimi olan Snapcash, Google Play, Apple Play ve Venmo gibi uygulamalar karşısında daha fazla dayanamayarak 2018'in Ağustos ayında işlemine son verdi. Kitaplağınızı ağdaki diğer kişiler ile paylaşmanıza olanak tanıyan Windows HomeGruop , Windows 7'de 2009 yılında hayatımıza dahil olmuştu. Ağustos ayında yayınlanan Windows 10 ile beraber bu özellikte miadını doldurdu. Eğer bu özelliği kullanmak istiyorsanız Dosya Gezgini üzerinden özelliği kullanmaya devam edebilirsiniz. Yalnızca belirli grupların gönderileri arasında dolaşmanıza izin veren Facebook arkadaş listesi beslemeleri, 2018 yılı ile beraber oda rafa kaldırıldı. Facebook'un buradaki asıl amacı ise reklam göstermekti. 





PAYLAŞ