2018 ile 2019 sonuna kadar çıkacak 15 oyun - Haberler - indir.com

2018 ile 2019 sonuna kadar çıkacak 15 oyun

Tahmini Okuma Süresi : 6 ' 29 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-09-04 17:00:00
Editör : Furkan Arıcan
Kategori : Donanım

2018 ile 2019 tarihlerinde piyasaya gelecek oyunların listesini sizler için sıraladık.

2018 yılı oyun yılı oldu diyebilirim. Neden diye soracak olursanız, oyun konusunda gayet başarılı ve bi o kadar heyecanlı oyunlar çıktı. Çıkmaya da devam ediyor. Son iki senedir battle royale furyasının tadında olan oyun sektöründe çok fazla oyun çıkmak için sırasını bekliyor. Bu oyunlardan bazıları 2018 yılında çıkacakken, bazıları 2019 yılında çıkacak. Bugün haberimizde ise oyun sever okurlarımız için bu oyunlardan oluşan bir liste yaptık. Bakalım beğenecek misiniz?

Resident Evil 2 Remake

2019’da çıkacak olan oyu b bir zamanların efsanesi olan Resident Evil 2’nin yeniden yapılmış versiyonunu büyük bir heyecanla bekliyoruz. Grafik konusunda bir hayli iddialı olan oyun bakalım piyasaya girdiği zaman nasıl bir tepki ile karşı karşıya kalacak. 

Spirder-Man

2018 yılında çıkacak olan oyun bu zamana kadar çıkmış olan örümcek adam oyunlarının hepsini alt etmeyi başaracak bir oyun ile piyasaya girmeye hazırlanıyor. Grafik konusunda bir hayli başarılı olmayı başaran oyun, oyun severlerine kavuşmak için gün sayıyor. Oyun 7 Eylül tarihinde severleri ile buluşacak.  

Shadow of the Tomb Raider

2018 yılında çıkacak olan bu oyun, herkesin tanıdığı oyun karakterlerden Lara Croft’un maceraları heyecanlı bir şekilde devam ediyor. 14 Eylül tarihinde oyun severleri ile buluşacak olan oyun, bakalım beğenilecek mi? 

Anthem

2019 yılında çıkacak olan oyun bir önceki yayınladığı oyunla insanları hayal kırıklığına uğratmış olmasına rağmen bu sefer iddialı bir giriş yapmak için hazırlanıyor. 

Days Gone

2019 yılında oyun severler ile buluşacak olan oyun, zombi temalı olay örgüsü ve hikayeye dayandırılmış dram bir konu ele alarak oyun severleri ile buluşmak için hazırlanıyor. Grafik tasarımı konusunda gayet başarılı olan oyun, denilenlere göre kartpostallık görüntüler çıkacağını söylüyor. 

Tom Clancy’s The Division 2

2019 yılında çıkacak olan oyun 15 Mart tarihinde oyun severleri ile buluşacak. Kaos oyunlarını seven kişiler için adeta biçilmiş bir kaftan olan oyun, başarılı grafik tasarımı ile bir hayli iddialı. 

Assassin’s Creed Odyssey

2018 yılında oyun severler ile buluşacak olan oyun, 5 Ekim tarihinde piyasaya girecek. Grafik tasarımı konusunda bir hayli başarılı olan oyun, PC ve PS4, Xbox One için de çıkacak. 

Battlefiel V

İlk serisi ili oyun severlerin kalbinde taht kurmayı başaran oyun, 2018 tarihinde piyasaya girecek. 19 Ekim tarihinde oyun severler ile buluşacak olan oyun, 2. Dünya Savaşı’nı konu alan olay örgüsü ile oyun severleri kendine bağlamayı başaracak gibi duruyor. 

 

Red Dead Redemption 2

26 Ekim 2018 tarihinde piyasaya girecek olan oyun, uzun bi süredir merakla beklenen oyunlar arasında. Oyun PS4 ve Xbox One için çıkış yapacak. 

Hitman 2

2018 tarihinde oyun severleri ile buluşacak olan oyun, oyun severlerin ilgi odağı olacak gibi duruyor. 13 Kasım tarihinde piyasaya girecek olan oyun, PS4 ve Xbox One için çıkacak. 

Fallout 76

2018 tarihinde oyun severler için piyasaya girecek olan oyun, 14 Kasım tarihinde PS4 ve Xbox One için çıkış yapacak. Grafik tasarımı konusunda diğer oyunlara göre biraz daha sönük kalsa da oyun genede oynanamaya değer. Olay örgüsü ve silahları ile oyun kendine bağlamayı iyi biliyor. 

Gears of War 5

2019 yılında çıkacak olan bu oyun, olay örgüsü ve sağlam grafik tasarımı ile hikaye örgüsü son derece başarılı. Oyun bünyesinde gayet başarılı silahlar kullanıyor. Buda oyunu daha başarılı hale getiriyor.  

Darksiders 3

27 Kasım 2018 tarihinde çıkacak oyun, PC, PS4 ve Xbox One için çıkacak. Grafik tasarımı konusunda bir hayli başarılı olan oyun, oyun severleri ile buluşacağı günü heyecanla bekliyor.  

Super Smash Bros. Ultimate

7 Aralık 2018 tarihinde oyun severler ile buluşmak için gün sayan oyun, birden fazla karakter sunuyor. sunduğu karakterleri oyuncuların seçimine bırakan oyun, grafik tasarımı konusunda bir hayli başarılı. Bu karakterler arasında Super Mario ve Pokemon’dan karakterlerde dahil.   

Rage 2

2019 tarihinde oyun severeler ile buluşacak oyun, eğlenceli grafikleri ve kolay oynanımı ile birçok oyun severi kendine bağlamayı başaracak.  





PAYLAŞ