2018 Galaxy A5 ve A7'de Bluetooth 5.0 Olacak - Haberler - indir.com

2018 Galaxy A5 ve A7'de Bluetooth 5.0 Olacak

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 15 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-11-02 15:00:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Samsung'un yakın zamanda tanıtılması beklenen orta segment 2018 model Galaxy A5 ve Galaxy A7 serisi hakkında yeni detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor. Son olarak cihazlarda Bletooth 5.0 teknolojisinin bulunacağı ortaya çıktı. Samsung'un amiral gemisi ailesi olan Galaxy S8 ve Galaxy S8 Plus cihazları ile beraber piyasada ilk Bluetooth 5.0 destekli akıllı telefonlar karşımıza gelmişti. Şimdi ise Samsung bu teknolojiyi orta segment akıllı telefonlara da getirme kararı almışa benziyor. Exynos 7885 işlemcilerde Bluetooth SIG üzerinde gözüken bu telefonlar kablosuz bağlantılar noktasında oldukça üst seviye bir cihaz olacağa benziyor.

Bu yeni Bluetooth teknolojisi ile altyapı dört kat daha fazla menzile ve iki kat daha fazla hıza sahip olacak. Ayrıca sekiz kat daha yüksek veri taşıma kapasitesi sunabilecek. Yeni akıllı aksesuarlar ile beraber çok daha yetenekli hale gelen bu teknoloji bir akıllı telefona birden fazla kulaklığın Bluetooth ile bağlantı gerçekleştirmesini sağlayabilecek. Samsung'un 2018'in başında resmi olarak tanıtması beklenen A serisi cihazlar yeni modellere uygun olarak çerçevesiz bir ekran tasarımına sahip olması bekleniyor.

Kutu içerisinden Android 7.1.1 Nougat ile çıkacak olan cihazda 4 GB Ram ve A7 modelinde ise 6 GB RAM donanımlarının bulunması bekleniyor. Suya ve toza karşıda dayanıklı olması beklenen cihazda Bixby sesli asistanında bulunması bekleniyor. Orta segmentte güçlü ve iddialı bir A serisi olacak olan modelleri 2018'in başında göreceğiz.





PAYLAŞ