2018 Dünya Kupası Takibi İçin En İyi iOS Uygulamaları - Haberler - indir.com

2018 Dünya Kupası Takibi İçin En İyi iOS Uygulamaları

Tahmini Okuma Süresi : 5 ' 39 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-06-09 18:30:45
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Liste

Futbol tutkunlarının geri sayıma başladığı 2018 Dünya Kupası heyecanı yakında başlıyor. Fakat bazı futbol severler, maçları her an her yerde izleme şansına sahip olamayacak. Bu durumla karşı karşıya olan iOS kullanıcıları için, maçları takip edebilecekleri en iyi uygulamalar şöyle;

FotMob World Cup 2018

Dünya kupası maçlarıyla birlikte pek çok lig hakkında bilgi alabileceğiniz bir uygulama olan FotMob World Cup 2018, ücretsiz olarak iPhone ve iPad cihazlarınıza indirilebiliyor. Premier Ligi, Şampiyonlar Ligi gibi birçok ligin takibini uygulama üzerinden sağlayabiliyor ve canlı maç sonuçları hakkında bilgi alabiliyorsunuz.

iOS için Fotmob World Cup 2018 indir

Fotomaç

Spor gazetesi Fotomaç, iOS cihazınızda spora dair her türlü bilgiyi anında almanıza olanak tanıyor. Ücretsiz olarak indirilen Fotomaç uygulaması, gündemdeki son haberleri takip etmenizi, maç yorumlarını okumanızı ve köşe yazarlarının yazılarına ulaşmanızı gibi birçok imkan sağlıyor. Takımınıza dair güncel bilgileri de ayrıca takip edebilirsiniz.

iOS için Fotomaç indir

LiveScore

Her spor branşını bulabileceğiniz LiveScore uygulaması ile Dünya Kupası dahilinde dier maçların da canlı skorlarını takip edebilirisiniz. Uygulama içerisinde lig ve kupa seçimi yapmanız da mümkün. Tenis, golf gibi ilgi duyduğunuz diğer spor branşlarını da takip edebilirsiniz. Uygulama, internetinizi de çok fazla harcamaz.

iOS için LiveScore indir

FIFA

FIFA, FIFA 2018 Dünya Kupası'na özel olarak geliştirilmiş bir uygulama ve ücretsiz olarak cihazlarınıza indirebiliyorsunuz. 2018 Dünya Kupası'ndaki gelişmeleri anlık olarak takip etmek istiyorsanız eğer , FIFA sizin için en uygun uygulamalardan birisi. Takımların puan durumlarını, canlı sonuçları, dünya basınında kupaya dair çıkan haberleri ve daha birçok şeyi uygulama üzerinden takip edebilirsiniz.

iOS için FIFA indir

Eurosport.com

Güncel spor haberlerini anlık olarak takip etmek istiyorsunuz, Eurosport'un mobilde spor severlere sunduğu Eurosport.com ile bunu yapmanız mümkün. spor haberleriyle birlikte, maç sonuçlarını direkt olarak uygulama üzerinden takip etmeniz mümkün.

iOS için Eurosport.com indir

beIN CONNECT

Digiturk üyeliği ile çalışan beIN CONNECT, aboneliğiniz olan her kanalı istediğiniz yerde izlemenize olanak tanıyor. Bunların içerisinde, Digiturk aboneliğiniz olduğu takdirde, Digiturk de bulunuyor. Bununla beraber cihazınızdaki yayını televizyona da yansıtabiliyor ve bulunduğunuz yerde televizyon varsa oradan izleyebiliyorsunuz.

iOS için beIN Connect indir

Forza Football

Canlı skor tahmini takibi için bir diğer seçeneğiniz de Forza Football. Bu platformu diğerlerinden ayıran bir özellik de bulunuyor. Forza Football üzerinde, dünyanın her yerinden katılımcı bulunuyor ve kişiler platform üzerinde düşüncelerini dile getirerek yorumlarda bulunabiliyorlar.  

iOS için Forza Football indir

OneFootball

En popüler futbol uygulamalarından biri olan Onefootball, dünya çapında 14 milyon kullanıcıya sahip bir uygulama. Uygulama üzerinde futbol haberlerine, röportajlara, basın toplantılarına ve daha birçok içeriğe erişebilirsiniz. Onefootball, maçların özet görüntülerini de sunuyor. Fan Zone kısmında uygulama kullanıcıları birbiriyle sohbet de edebiliyor.

iOS için OneFootball indir

BBC Sports

Formula 1, tenis, golf gibi branşlarında futbolun yanında yer aldığı BBC Sports, sizleri tüm gelişmelerden haberdar etmeyi amaçlıyor. Canlı maç skorlarını ve istatistikleri uygulama üzerinden takip edebilirsiniz. Sonuçları, sosyal medya hesabınızda paylaşma butonuna da yer veriliyor. Bununla birlikte birçok özelliğe sahip olan uygulama, 2018 Dünya Kupası'nda da ihtiyaçlarınızı karşılayacaktır.

iOS için BBC Sports indir

theScore: Sports & Scores

Futbolun yanında, yine diğer branşlar hakkında da bilgi alabileceğiniz bir başka uygulama theScore: Sports & Scores. Maçı izleyemediğiniz takdirde, sonuçları canlı olarak takip edebilirsiniz. Bununla beraber, ünlü spor yorumcularının tweetleri de uygulamada yer alıyor.

iOS için theScore indir

Sahadan

Dünya liglerinin canlı sonuçlarını takip edebileceğiniz Sahadan uygulaması, spor branşlarının yanında at yarışlarını da takip etmenizi sağlıyor. Arayüzüyle de kullanıcılarının ilgisini çekebilen Sahadan, sonuçları size bildirim olarak göndererek, gelişmelerden anında haberdar olmanıza yardımcı oluyor. Ligerdeki takımların puan durumu ve fikstürlerini de inceleyebiliyorsunuz.

iOS için Sahadan indir

Fanatik Canlı Skor

iOS cihazlarınızda Fanatik Canlı Skor uygulaması sayesinde, skorları anlık olarak takip edebilirsiniz. Uygulama içerisinde 100'den fazla ülkeden 400'ün üzerinde lig bulunuyor ve bunlardan istediğiniz hakkında bilgi alabiliyorsunuz. Lig ve turnuvaların canlı sonuçları, uygulama üzerinde anında görünüyor ve canlı takip ediyormuşsunuz gibi haberiniz olabiliyor.

iOS için Fanatik Canlı Skor indir

365Scores

Diğer uygulamalar gibi 365Scores da canlı skorları sizlere sunuyor. Bu uygulamadaki farklılık, henüz maçlar bitmeden size atılan gollerin kısa videolarını sunuyor olması. Bununla birlikte takımlar ile ilgili atılan tweetleri de uygulamada görebilirsiniz. Futbolla birlikte, ilgilendiğiniz diğer spor dalları hakkında da bilgi alabilirsiniz.

iOS için 365Scores indir





PAYLAŞ