2017'nin En Yenikilçi Oyunları - Haberler - indir.com

2017'nin En Yenikilçi Oyunları

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 9 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-12-25 01:21:02
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Liste

2017 yılının, daha önce görülmemiş teknikleri kullanan ve dikkatleri üzerine çeken en yenilikçi 5 oyunu;

After the End: Forsaken Destiny

Oyuncuları bir macera içerisine sürükleyen After the End: Forsaken Destiny adlı bulmaca oyunu, beyin fırtınası yapmanıza yardımcı olacak. Oyunda her bölüm geçtiğinizde, sizi daha zorlu bir yeni bölüm karşılayacak. Oyun içerisinde farklı zamanlarda ilerleyen baba-oğul vardır ve sizin bu ikili arasındaki gizemi ortaya çıkarmanız gerekiyor.

Build a Bridge

Bir diğer bulmaca oyunu olan Build a Bridge'de, mühendislik yeteneklerinizi uyandırmanız gerekecek. Sizden istenen, arabalar, kamyonlar, tırlar ve bazen de canavar araçların geçebileceği köprüler inşa etmek. İnşa ettikten sonra da, kurduğunuz köprüden geçen arabayı izleyebilirsiniz. Oyun içerisinde 36 seviye bulunuyor ve zorluk derecesi her bölümde biraz daha artıyor.

Last Day on Earth: Survival

Eğer aradığınız oyun bir aksiyon oyunuysa, Last Day on Earth: Survival denemeniz gereken mobil oyunlardan birisi. Hayatta kalma mücadelesi verdiğiniz yapımda, oyuna ilk başladığınızda elinizde kendinizi korumanız için hiçbir şey bulunmuyor. Korkunç canavarlar size saldırırken, ormandaki artıkları toplayarak kendinizi savunacak bir şeyler bulmanız gerekecek.

I Love Hue

Bir başka bulmaca oyunu olan I Love Hue, renk algınızı konuşturmanızı bekliyor. Oyunda karşınıza sıralı renkli fayanslar çıkıyor ve sizden bu fayansları kusursuz spektrumlarla yeniden dizmeniz isteniyor.

Battlejack: Blackjack RPG

Kart oyunu severlerin oldukça eğlenebileceği oyunlardan olan Battlejack: Blackjack RPG, Clash Royale'i andıran bir oyun. Oyunda yeni kartlar açarak rakiplerinizle mücadele içerisine giriyorsunuz. Rakibin kartına verdiğiniz hasarı arttırmak için, 21 sayısını bulmanız gerekiyor.





PAYLAŞ