2017'nin En Sosyal Oyunları - Haberler - indir.com

2017'nin En Sosyal Oyunları

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 6 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-12-25 00:28:38
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Liste

Sosyal oyunlardan hoşlananların tercih edebileceği 5 2017 oyunu;

Pictionary

Bir masa oyunu olan Pictionary, oyuncularına iki ayrı oyun modu sunuyor. İsterseniz, ikiye iki mücadelelere katılıyorsunuz ve kazandığınız takdirde ödüller alıyorsunuz, isterseniz renkli çizimlerinizi yapıyorsunuz. Sahip olduğunuz araçlarınızı geliştirebiliyor ve paletinize farklı ve yeni renkler ekleyebiliyorsunuz. Ayrıca çizim oyunu olması, sizin çok iyi çizim yeteneğinizin olmasını gerektirmiyor.

 

Minecraft

Video oyun dünyasında olduğu gibi, mobil oyuncuların da vazgeçilmelerinden birisi Minecraft. Mobil versiyonda da isterseniz oyunu arkadaşlarınızla oynayabiliyorsunuz ve basit evleri gösterişli binalara çevirebiliyorsunuz. Oyunun hayatta kalma modunda da düşmanlarınıza karşı savaş veriyorsunuz.

 

Bit Heroes

MMORPG türündeki yapım, nostaljik havasıyla ilk önce geçmişi özleyen oyuncuların gözdesi. Oyunda yükselebilmek için, eşyalar yağmalayarak, canavarlara karşı mücadele vermeniz gerekiyor. Düzenlenen haftalık etkinliklerde, PvP arenasında, Raids'te mücadele ederek, hediyeler kazanma şansınızı arttırabilirsiniz.

 

Osmanlı Savaşları

Osmanlı Ordusu gücüyle, Osmanlı tarihinde verilen savaşların tarihleri, bu oyunla yeniden yazılabilir. Türk yapımı olan ve Limon Games imzası taşıyan strateji oyunu Osmanlı Savaşları, hem tablette hem de mobil de binlerce oyuncu ile aynı anda oynanabiliyor. Savaşları kazanabilmeniz adına zekanızı ve stratejik yönünüzü kullanmanız gerekiyor.

 

Angry Birds Evolution

Rovio Entertainment Corporation'ın sevilen yapımı Angry Birds Evolution, domuzlara karşı verilen mücadele devam ediyor. Katılabileceğiniz haftalık etkinliklerle oyunda alacağınız ödülleri arttırabilirsiniz. Aynı zamanda Kuş Adası'nın en güçlü klanını kurmak da göreviniz.





PAYLAŞ