2017'nin En Rekabetçi Oyunları - Haberler - indir.com

2017'nin En Rekabetçi Oyunları

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 53 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-12-24 20:47:47
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Liste

Strateji türünde ve rekabetçi oyun seven mobil oyuncular için, 2017 yılının en rekabetçi oyunları;

Clash Royale İndir

Clash Royale İndir

Strateji oyunları arasında 2017'ye damgasını vuran Supercell imzalı Clash Royale, milyonlar tarafından oynanıyor. Çevrimiçi oynanan oyunda, kendi klanınızı kurarak ya da bir klana katılarak arkadaşlarınızla savaşabildiğiniz gibi, dilerseniz rastgele oyuncularla da savaşabiliyorsunuz. Oyunu kazanabilmeniz için rakibin kulelerini verilen sürede yıkmanız gerekiyor. Eğer kral kulesini süre dolmadan yıkmayı başarırsanız, oyunun galibi oluyorsunuz. Galibiyet aldıkça taç kazanıyor ve yeni arenalar açıyorsunuz. Savaşlardan kazandığınız sandıklardan da, yeni kartlar ve altın elde ediyorsunuz.

Battle Bay İndir

Battle Bay İndir

Rovio Entertainment Corporation imzalı aksiyon oyunu Battle Bay, gerçek zamanlı ve çok oyunculu bir aksiyon oyunu. Oyuncular denizcilik stratejisini kullanarak, beşe beş PvP mücadelesi veriyor ve düşmanlarını denizde batırmaya çalışıyorlar. Gemilerin kendisine has özellikleri bulunuyor, stratejinizi geliştirerek kendinize bu gemilerden birini seçtikten sonra, silahlar, torpidolar ve el bombalarını kuşandıktan sonra savaşa başlıyorsunuz. Birlik kurarak arkadaşlarınızla iletişim halinde olup, düşmanlarınızı daha kolay yenebilirsiniz.

Arena of Valor İndir

Arena of Valor İndir

Tencent Games'in geliştirdiği Arena of Valor: 5v5 Arena Oyunu, mobil oyuncuların en sevdiği strateji oyunlarından birisi. 2017 yılında ön plana çıkan yapımlardan biri olan Arena of Valor: 5v5 Arena Oyunu'nda üç hatlı harita bulunuyor ve haritadaki ücra köşeler ve tehlikeli yerler keşfedilmeyi bekliyor. Oyuncular Tank'a, Suikastçı'ya, Büyücü'ye, Destekçi'ye, Savaşçı'ya liderlik ediyorlar ve önlerine çıkan düşmanlarla savaşıyorlar. Oyunda yer alan 10 dakikalık savaşlarda dünyanın her yerinden oyuncularla eşleşiyor ve takımınıza zafer yaşatmak için çabalıyorsunuz.

FIFA Futbol İndir

FIFA Futbol İndir

En sevilen futbol oyunlarından Fifa'nın mobil versiyonu FIFA Futbol, oyunculara mobilde futbol keyfi yaşatıyor. 550'nin üzerinde gerçek takım yer alıyor. Bunlardan birini seçerek, oyuncular kendi ilk 11'ini kuruyor ve takımına liderlik edip en üst sıraya taşımaya çalışıyor. Liglere katılarak ligler arası şampiyonalarda takımınızın becerilerini test edebilirsiniz. Lig Düellosu Turnuvalarında da, dünyanın en iyi oyuncularıyla karşılaşabilirsiniz.

SUP Multiplayer Racing İndir

SUP Multiplayer Racing İndir

2017'nin başlarında çıkan SUP Multiplayer Racing, çıkış yapmasıyla beraber ilgi gören yapımlardan biri oldu. Oyunda, aracınızın kontrolünü sağlayarak önünüze çıkan engellerden kurtulmaya çalışıyorsunuz. T abi bu esnada rakiplerinizi de gerinizde bırakarak, bitiş çizgisine ilk önce varmanızda gerekiyor.





PAYLAŞ