2017'nin En İyi Windows Uygulamaları - Haberler - indir.com

2017'nin En İyi Windows Uygulamaları

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 12 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-01-22 21:00:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

2017 yılında kullanıcılar tarafından bir hayli fazla tercih edilen Windows uygulamalarını sizler için derledik. 2017'nin en iyi Windows programları olarak nitelendirdiğimiz bu listesmizde antivirüs uygulamaları, VPN uygulamaları ve medya uygulamaları gibi kategorilerde zirveye yerleşen isimleri sizler için derledik. Yeni yılda ve format sonrasında en fazla tercih edilen bu program listemize gelin geçelim.

Comodo AntiVirüs

  • Comodo Internet Security ile bilgisayarınıza zara verebilecek virüs, Trojen, truva atı yada casus yazılımları fark edip bilgisayarınızdan uzak tutan yazılımdır. Çok sayıoda ödül almış bu yazılımla bilgisayarınızı her türlü kötü amaçlı yazılılmlardan uzak tuttuğu gibi daha önceden bulaşmış yada programı kapalı iken  bulaştırdığınız zararlı içerikleri bilgisayarınızdan silmenize ve kaldırmanıza yardım eden yazılımdır.

Adblock

  • Program gelişmiş filtremele sayesinde reklam ve Benner'ları yok etmektedir. Şunu da belirtmekte fayda var ki; program aynı zamanda işinize yarayacak reklamları da görmenizi engellemektedir. Yani program kurulduğunda tüm reklamlar engellenmektedir.

Advanced SystemCare

  • Advanced SystemCare tamamen bilgisayarınızı korumak amacı ile üretilmiştir. Advanced SystemCare (eski adıyla Advanced WindowsCare Personal) bilgisayarınızın korunmasına yardımcı olmak,onarım, temiz, ve bilgisayarınızı optimize etmek amacı ile kullanabilirsiniz.

AIDA64 Extreme Edition

  • Program sayesinde; bilgisayarınızın ne kadar hızlı çalıştığını görebilir, sistem testleri yapabilir, yazılım ve donanım bazında bilgisayarınızdaki tüm bilgileri elde edebilirsiniz. Elde ettiğiniz bu bilgileri raporlayarak kaydedebilirsiniz.
  • Program donanımsal olarak;  anakart, işlemci, bellek, ekran kartı, ses kartı, depolama birimleri, klavye, sürücüler, monitör, fare ve diğer aygıtlar hakkında ayrıntılı bilgi vermektedir.

Audacity

  • Audacity ses düzenleme ve kaydetme programıdır. Pek çok platformda çalışabilen, açık kaynak kodlu bu dijital ses editörü benzerlerine oranla en sık tercih edilenler arasındadır.

ZenMate

  • Zenmate ile anonim olarak internete bağlanabilir ve başka bir İP üzerinden internet gezintisi sağlayabilirsiniz.

Office 365

  • Hemen hemen herkes tarafından kullanılan ve iş yerlerinin olmazsa olmazı olan Office programları içinde en çok kullanılanı hiç şüphesiz Word, EXCEL VE Powerpoint'tir. Microsoft'un hazırlayıp sunduğu Office 365 uygulaması birbirinden farklı yenilikleri de beraberinde getirir.

Spotify

  • Spotify Music uygulaması artım Windows işletim sistemine sahip bilgisayarlarda. Spotify Music uygulamasında milyonlarca şarkı bulunuyor. Canının istediği müziğe istediğin an sahip olabilirsin. En sevdiklerini dinle, yeni parçaları keşfet, mükemmel koleksiyonu oluştur. Müzik tutkunları ve uzmanlar tarafından hazırlanmış, ruh haline uyacak hazır çalma listeleri bulacaksın. 




PAYLAŞ