2017'nin en iyi kameraya sahip telefonları - Haberler - indir.com

2017'nin en iyi kameraya sahip telefonları

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 41 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-01-29 13:53:55
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Liste

DxOMark tarafından açıklanan listeye göre 2017 yılında piyasaya çıkan telefonların kamera performansı değerlendirildi. Telefonların kamera performanslarının puanlandırıldığı listede şaşırtan telefonlar da yer alıyor. Telefonda iyi performansın yanında kamera performansına da önem veren fotoğraf severler için rehber olabilecek bir liste. Listede en yüksek puanı alarak rakiplerini geride bırakan telefon HTC U11 olarak açıklandı. Listeye giren diğer telefonlar ise şöyle:

1-HTC U11 - 90 Puan

Son zamanlarda piyasaya sürdüğü telefonlarla bekleneni veremeyen HTC son çıkardığı HTCU11 ile yüzleri güldürmeyi başardı. 90 puan alarak listeye birinci sıradan giren telefon dünyanın en iyi kameraya sahip telefonu olarak yer aldı.

2- Google Pixel - 89 Puan

Google çıkardığı Nexus serisinin ardından piyasaya sunduğu Pixel serisinin ilk telefonu ile listeye ikinci sıradan girdi. İyi pazarlanamadığı için ilk sıradan yer alamadığı düşünen telefon kamera performansıyla gözleri üzerine çekiyor.

3-HTC 10, Galaxy S8, Galaxy S7 Edge, Xperia X Performance - 88 Puan

88 puan alarak listede üçüncü sırada yer alan dört telefon bulunuyor. DxOMark tarafından yayınlanan değerlendirmeye göre bu dört telefonun kamera performansları eşit.

4) Huawei P10, Moto Z Force Droid, OnePlus 5, S6 Edge+, Xperia XZ, Xperia Z5 - 87 Puan

Dördüncü sırada 87 puanla 6 telefon bulunuyor. Aralarında ise OnePlus fiyat performans ürünü olarak öne çıkmış durumda.

5) iPhone 7, LG G5, Note 5, S6 Edge - 86 Puan

Listeye beşinci sıradan giriş yapan telefonlar ise DxOMark tarafından değerlendirilen son telefonlar. Apple'ın listeye ancak beşinci sıradan giriş yaptığını görüyoruz.2017'de Apple'ın ve Samsung'un amiral gemisi iPhone 7 ve S6 Edge kamera performans açısından eşdeğer olarak gösteriliyor.





PAYLAŞ