2017'nin En İyi Indie Oyunları - Haberler - indir.com

2017'nin En İyi Indie Oyunları

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 2 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-12-25 01:01:34
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Donanım

2017 yılında herhangi bir oyun şirketine bağlı olmadan bağımsız geliştiriciler tarafından geliştirilen en iyi 5 oyun;

Flipping Legend

Oyuncular Flipping Legend'te yumruklarını ve sahip oldukları silahları ne derece iyi kullandıklarını gösterecekler. En iyi kahramanları seçerek, düşmanlarınıza karşı mücadele veriyorsunuz ve henüz kimsenin keşfetmediği arazileri keşfe çıkıyorsunuz.

SPACEPLAN

Spacelan, Stefan Hawking' ait olan Zamanın Kısa Tarihi'nin Jake Holland tarafından yanlış anlaşılmasıyla, ortaya çıkan deneysel bir etkileşim parçasıdır. Oyunda galaksideki gizemi çözmeye çalışmanız gerekir. Fırlatmak için manuel tıklamalar, patates tabanlı cihazlar, zaman geçitleri gibi ögeler oyunun içerisinde barınmakta. Galaksinin gizemini .çözerken bu ögelerden faydalanabilirsiniz.

Cat Quest

Cat Quest oyununda, ejderhalara ve büyülere karşı mücadele etmeniz gereken bir maceranın içerisine atılıyorsunuz. Zindanları keşfe çıkarken aynı zamanda hayatta kalma mücadelesi de vermeniz gerekiyor.

Ödüller;

"Tokyo Oyun Şovu 2016 İndie Vitrin"

"Unite 2016 Vitrin"

"Casual Connect 2017 İndie Ödül Vitrinleri"

"Casual Connect 2017 En İyi Mobil Oyun Finalisti"

Old Man's Journey

Hem bulmaca hem de macera oyunu olan Old Man's Journey'de, hayatın muhakemesi ve vicdan hesabı ile baş başa kalıyorsunuz. Karakteriniz yaşlı bir adam ve bu adamın hayatını, size anlatılan kısa hikayelerden yola çıkarak çözmeniz gerekiyor. Oyun animasyonları ve çizimleriyle de ilginizi çekebilecek kalitede olarak gösteriliyor.

Calculator: The Game

Yine bir bulmaca oyunu olan Calculator: The Game, hesap makinesini daha önce hiç kullanmadığınız şekilde kullanmanızı istiyor. Numaralarla adeta oynayarak, çevirerek, döndürerek, portallara eklemeniz ve bulmacayı çözmeniz gerekiyor.





PAYLAŞ