2017'nin En İyi Çocuk Oyunları - Haberler - indir.com

2017'nin En İyi Çocuk Oyunları

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 52 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-12-25 02:40:14
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Liste

Ebeveynlerin, çocuklarına gönül rahatlığıyla oynatabilecekleri, 2017'nin en iyi mobil çocuk oyunları;

Toca Life: Hospital

Toca Life: Hospital, oldukça yoğun bir tıp merkezi ve oyunda hastaların tedavisine, bebeklerin doğumuna, röntgen çekimlerine tanıklık edebilirsiniz. Hatta bazen sevdiklerinize veda etmeniz de gerekebilir. Bu an, Toca Life: Hospital'da bulunan veda odasında gerçekleşiyor ve oldukça huzurlu bir şekilde veda edebiliyorsunuz.

Çilek Kız Tatil Saçı

Saç stili yapma oyunu olan Çilek Kız Tatil Saçı, dünyanın dört bir yanında geçiyor. Oyuncuları, Paris ve New York gibi şehirlere götüren  Çilek Kız Tatil Saçı, yeni aksesuar ve süslerin keşfedilmesini sağlıyor. Yeni saç stillerini istediğiniz gibi, yıkayarak, boyayarak ve biçimlendirerek verebiliyorsunuz.

Minik İtfaiye İstasyonu

Minik İtfaiye İstasyonu adlı oyunda, bir itfaiyeci olarak, çıkan yangınları söndürmekle beraber, hayvanları da kurtarmanız gerekiyor. Oyun çocuklar için optimize edilmiş ve itfaiyeyi keşfetmek adına öğretici niteliği de bulunuyor. İtfaiye binasındaki odalar, animasyon ve sırlarla dolu, keşfedilmeyi bekliyor.

Rhythm and Bears

Müzikle ilgili olan çocukların oldukça beğenebileceği bir oyun olan Rhythm and Bears'ta Bjorn ve Bucky'nin arkadaşlarına verdiği konsere katılıyorsunuz ve konseri siz yönlendiriyorsunuz. Müzik aletlerini seçip, müzik bestelerine karar vererek konsere katılanlara keyifli dakikalar yaşatmaya çalışıyorsunuz.

Moana: Ada Hayatı

Disney'in yeni animasyonu olan Moana'nın mobil oyunu Moana: Ada Hayatı, okyanusun kenarında bir yaşama çağırıyor. Oyunda kendi adanızı baştan oluşturuyorsunuz.




İlgili uygulamalar

PAYLAŞ