2017'nin en çok ilgi çeken akıllı telefonları açıklandı! - Haberler - indir.com

2017'nin en çok ilgi çeken akıllı telefonları açıklandı!

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 25 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-01-04 11:00:00
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Akıllı Telefonlar

2017 yılı içerisinde birçok marka yeni akıllı telefonlarını teknoloji severlerin beğenisine sundu. Bazı akıllı telefonlar gölgede kalırken, bazıları sahip olduğu ilgi çekici özellikleriyle gündemde kalmayı başardı. Forbes yazarları tarafından seçilen, 2017 yılında piyasaya sürülen ve en çok ilgi çekmeyi başaran akıllı telefonlardan ilk 7'si şöyle oldu;

7. Razer Phone

Mobil oyun tutkunları için özel olarak tasarlanan Razer Phone, sadece oyuncular tarafından değil, diğer teknoloji takipçileri tarafından da beğenilmeyi başardı. Akıllı telefon sektöründeki ilk cihazını tanıtan Razer, böylece başarılı bir çıkış yaptı. Cihaz oyunculara yönelik olduğu için, yüksek kapasiteli depolamaya, güçlü bir işlemciye, 120Hz ekrana sahip. Bunlara ek olarak kamerasıyla da dikkat çekmeyi başardı.

6. Xiaomi Mi Mix 2

Çin markası başarı firma Xiaomi, çerçevesiz ekrana sahip 2017 cihazı Xiaomi Mi Mix 2 ile beğenileri üzerine toplamayı başardı. Aynı zamanda yüksek ekran kasa oranına sahip olan Xiaomi Mi Mix 2, donanımını da en üst seviyede tutuyor. Cihazın tek eksiği, kamera konusunda standart olması.

5. Galaxy Note 8 ve Galaxy S8+

Teknoloji devi Samsung'un bu yıl çıkardığı cihazları Samsung Galaxy Note 8 ve Galaxy S8+, en beğenilen cihazlar arasında gösteriliyor. Donanımsal anlamda güçlü olan Samsung Galaxy Note 8 ve Galaxy S8+ Xiaomi Mi Mix 2'nin başlattığı çerçevesiz ekran modasına uyuyor.

4. LG V30

Forbes, LG için piyasanın en küçümsenen telefonları ifadesini kullansa da, LG V30 listenin dördüncü sırasında yer almayı başardı. Çerçevesiz ekrana sahip olan LG V30, kamera anlamında da kullanıcılarına iyi bir deneyim sunuyor.

3. iPhone X

Apple'ın 10. yılına özel olarak tasarladığı iPhone X, listede, bu yılın en çok ses getiren telefonlarından biri olarak elbette yer alıyor. Tıpkı LG ve Samsung gibi, iPhone X de çerçevesiz ekran modasına uyuyor. iPhone X, bununla beraber önceki iPhone modellerinde olmayan Face ID, Home tuşunun kaldırılması gibi birçok yeni özelliğe sahip.

2. One Plus 5T

Zirveye ortaklı eden isim OnePlus 5T. İyi bir deneyim sunan çift kamerası ve donanımıyla ilgiyi üzerine toplamayı başaran OnePlus 5T de çerçevesiz ekrana sahip.

1. Huawei Mate 10 Pro

Listenin zirvesinde yer alan isim, Huawei Mate 10 Pro oluyor. Forbes yazarları tarafından hazırlanan listede, 4000 mAh pil kapasitesi, sahip olduğu en güçlü işlemcisi, kamerası ve daha birçok donanımsal özelliğiyle Huawei Mate 10 Pro listenin zirvesine oturutyor.





PAYLAŞ