2017 yılında icat edilen 6 ilginç buluş - Haberler - indir.com

2017 yılında icat edilen 6 ilginç buluş

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 3 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-12-16 20:59:35
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Liste

Zaman zaman, piyasaya sürülen küçük buluşlar, insanların hayatında büyük kolaylıklar sağlayabiliyor. 2017 yılında bu tanıma uyan birçok buluş ortaya çıktı. Bu buluşlar Populer Science tarafından, ürün özellikleri ve başarısı göz önünde bulunarak sıralandı. Populer Science tarafından seçilen ve yılın buluşu olarak görülen 2017 yılında piyasaya sunulmuş 6 ürün şöyle;

Truedepth Kamera teknolojisi: iPhone X'le birlikte hayatımıza giren Truedepth Kamera teknolojisi, dikkat çeken buluşlardan biri oldu. Özellikle teknolojinin uygulanma şekli dikkatleri çekti.

 

Light L16 Kamera: İsmi yıl içerisinde çok fazla duyulmasa da, 16 ayrı sensörü bulunan Light L16, 52 megapixel çözünürlüğe sahip fotoğraf çekebiliyor.Profesyoneller için tercih edilebilecek bir cihaz olan Light L16, bin 950 dolar.

 

Omnicharge AC/DC Portable Power Bank: Omnicharge AC/DC Portable Power Bank, birden fazla cihazı şarj etmenize olanak tanıyor. Ürünün fiyatı 300 dolar.

 

The Logitech G Powerplay: Oyun tutkunları için piyasaya sürülen The Logitech G Powerplay, kablosuz Mouseların şarjlarının bitmesine bir çözüm oluyor. The Logitech G Powerplay'le mouse'unuzu mouse pad'le şarj etme imkanına sahip oluyorsunuz.

 

 

Stres Çarkı: Bu yılın en çok ses getiren ürünlerinden birisi stres çarkları oldu. Listede yer almasını sağlayan şey de, ürünün özelliğinden ziyade, yıl içerisinde yakaladığı başarı oldu.

 

Plume WiFi: Plume WiFi olarak adlandırılan hem Wifi güçlendiricisi, hem de akıllı internet dağıtıcısı olarak kullanılabiliyor. Ürün 6'lı olarak 329 dolara satılıyor.





PAYLAŞ