2017 iPhone Modelleri Gözüktü - Haberler - indir.com

2017 iPhone Modelleri Gözüktü

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 38 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-05-25 13:50:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Bu yılın merakla beklenen akıllı telefon modeli olan iPhone 8 hakkında sızıntılar ve gelişmeler gelmeye devam ediyor. Cihaz yeni bir tasarım anlayışının yanı sıra sunacağı yeni teknolojik özellikler ile de dikkatleri çekiyor. Ayrıca 10. Yıla özel çıkması beklenen iPhone 8 haricinde iPhone 7s modelinin de gelmesi bir süredir bekleniyordu. Şimdi ise ortaya çıkan bir görsele göre iPhone 8 ve iPhone 7s modellerinin tasarım detaylarını en net haliyle görüyoruz diyebiliriz. Yeni görsel ile iPhone modellerini yan yana bir şekilde görmemiz mümkün oluyor. Yukarıda görebileceğiniz ve sızdırılan bu görseller daha çok çizimlerden daha farklı olarak bir taslak yapı gibi gözüküyor.

Üç farklı telefonu yan yana görüyoruz ve tasarımsal farklarıda görmemiz mümkün oluyor. Yeni iPhone 7s Plus ve iPhone 7s modellerinin tasarım olarak iPhone 7'den farklı olmadığını görüyoruz. iPhone 7 Plus'ta olduğu gibi iPhone 7s Plus cihazında da büyük bir ekrana yer verilmiş durumda ve çift kameralı bir yapı ile geliyor. Normal modelinde ise tek kamera sistemine devam ediliyor. iPhone 8 modelinin gövde boyu ise iPhone 7s modelinden biraz daha büyük olacağa benziyor. Plus'tan ise doğal olarak küçük bir yapı ile gelecek. Ancak çerçevesiz ekranın kullanılacağı model ise iPhone 7s'e göre daha büyük bir tasarıma sahip olacak.

Ortaya çıkan bu görseller doğrultusunda cihazların büyüklükleri haricinde kamera bölümlerinin de gözüktüğünü söyleyebiliriz. Bunlar dışında herhangi bir bilgi bulunmayan yeni modellerin ön yüzeylerine dair de herhangi bir bilgi bulunmuyor. Görseller henüz gerçekliği hakkında net bir bilgiler vermez iken yakın zamanda yeni iPhone modelleri hakkında daha detaylı bilgilerin ortaya çıkması bekleniyor.





PAYLAŞ