2016'nın İlk Altı Ayında Youtube'da En Çok İzlenen 10 Video - Haberler - indir.com

2016'nın İlk Altı Ayında Youtube'da En Çok İzlenen 10 Video

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 16 ''   Yayınlanma Zamanı : 2016-07-19 16:03:44
Editör : İsmail Emrah Demirayak
Kategori : Donanım

Dünyaca ünlü video yayın sitelerinin başında gelen Youtube, yapmış olduğu çalışmalarla her geçen gün tıklanma sayısını daha da arttırmaktadır. Youtube sosyal ağların en büyüğü olarak 2016 yılının ilk yarısında da büyük yankı uyandırdı.


Başarı istatistikleri
Temmuz ayına girmekle birlikte yılın yarısını geride bıraktık. Her gün milyonlarca kişi tarafından tıklanarak, tıklanma rekoru kıran Youtube'da senenin ilk yarısında tıklanan videolar arasında en çok hangi videoların olduğu belirlendi.
Son yıllarda hayatımıza giren android ve IOS veri tabanlı mobil cihazlarında Youtube'un her yerde izlenmesine olanak sağlamıştır. Her yaş grubundan kullanıcı kitlesi olan Youtube'da senenin yarı yılında izlenen ilk 10 video arasında dünya müzik videoları bulunur. Tüm dünya tarafından yılın ilk yarısında tıklanma rekoru kıran videolar şunlardır:


1) Fifty Harmony: Work isimli çalışması en çok görüntülenen video müziktir. Görüntülenme sayısı 644 milyon olan video tüm dünya tarafından beğenilerek izlenmiştir.


2) Hasta El Amanecer: Nicky Jam isimli çalışması ikinci sırada yer alarak 585 milyon tıklanmıştır.


3) Zayn- Pillowtalk isimli çalışması 554 milyon kez tıklanmıştır.


4) Rihanna: Work isimli çalışması 500 milyon tıklanarak dördüncü sırada yer almıştır.


5) Coldplay: Hymn For The Weekend isimli çalışması 443 milyon görüntülenmeye sahiptir.


6) Mike Poner: I Took A Pill In Ibiza isimli parçası 402 milyon görüntülenme sayısına ulaşmıştır.


7) Sia: Cheap Thrills isimli seneye damgasını vuran ve hayranları tarafından çok beğenilen parçası 343 Milyon kez görüntülenerek listenin yedinci sırasında yerini almıştır.


8) Meghan Trainor: No isimli çalışması 305 Milyon kez görüntülenme sayısına ulaşarak listenin sonlarına doğru yerini almıştır.


9) Chino y Nacho : Andas En Mi Cabeza isimli çalışması 210 Milyon kez görüntülenme sayısı ile listenin dokuzuncu sırasında yerini alır.


10) One Direction :History isimli videosu ile 204 Milyon kez tıklanarak Youtube'un senenin ilk yarısında en çok tıklanan 10 videosu içinde onuncu sırada yerini almayı başarabilmiştir.

En çok seyredilen bu birbirinden değerli 10 videonun izlenme sayıları 30 Haziran 2016'ya kadar olan izlenme sayılarıdır. Şu an izlenme sayıları artmaya devam etmektedir.

 





PAYLAŞ