2014 Dünya Kupasının EN'leri (infografik) - Haberler - indir.com

2014 Dünya Kupasının EN'leri (infografik)

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 32 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Teknoloji

Oynanan maçların yanı sıra sosyal medya yansımalarıyla da adını tarihe yazdıran 2014 FIFA Dünya Kupası için Somera tarafından hazırlanan infografik, Dünya Kupası'nın sosyal medyada oluşan 'EN'lerini bir araya getiriyor.

Somera tarafından ortaya çıkarılan infografiğe göre 2014 FIFA Dünya Kupası'nın en çok konuşulan takımı 1.3 milyondan fazla mesajla Brezilya oldu. Brezilya'yı ise finalde Arjantin'i uzatma devresinde mağlup ederek Dünya Kupası şampiyonluğunu kazanan Almanya 1.2 milyon mesajla izliyor.

Turnuvanın diğer başarılı takımları arasında yer alan Arjantin, Hollanda ve ABD ise bu iki takımın arkasında yer alıyor.

Yayınlanan infografik'te rating'i en yüksek olan maçlar arasında Brezilya-Almanya karşılaşması yüzde 88.77 gibi yüksek bir oranla ilk sırada yer alıyor. Bunu ise kupa finali Arjantin-Almanya karşılaşması ikinci sırada takip ediyor.

Turnuva boyunca en çok konuşulan oyuncu Lionel Messi olurken Brezilya'nın yıldız oyuncusu Neymar JR. 194 bin mesajla ikinci, Cristiano Ronaldo ise 137 bin mesajla üçüncü en çok konuşulan oyuncular arasında yerini almış durumda.

Somera tarafından hazırlanan ve 2014 FIFA Dünya Kupası'nın Sosyal Medya'daki 'EN'lerini gözler önüne seren infografik'i aşağıda bulabilirsiniz.

Dünya Kupası'nın En'leri





PAYLAŞ