2014 Cumhurbaşkanlığı Seçim Sonuçları Telefonunuzda! - Haberler - indir.com

2014 Cumhurbaşkanlığı Seçim Sonuçları Telefonunuzda!

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 2 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Akıllı Telefonlar

İlk turu 10 Ağustos 2014, ikinci turunun ise 24 Ağustos 2014 Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı Seçimi'ni akıllı telefonlarınız üzerinden takip etmenizi sağlayacak mobil uygulamaları sizler için bir araya getirdik.

Android cihazlar için geliştirilmiş ve tamamı ücretsiz olarak Cumhurbaşkanlığı Seçim Sonuçları Uygulamaları'yla ön seçim için oy verebilir, seçim günü anlık olarak seçim sonuçlarını takip edebilir ya da eğer sandık başındaysanız çıkan oyları sayabilirsiniz.

Eğer hala seçim için nerede oy kullanacağınızı bilmiyorsanız, Cumhurbaşkanlığı Seçimleri'nde Nerede Oy Kullanacağım? başlıklı haberimizde paylaştığımız Yüksek Seçim Kurulu - YSK'nın resmi olarak hazırladığı Seçmen Sorgulama uygulamalarından faydalanabilirsiniz.

Android sistemine sahip cihazlarınızda kullanabileceğiniz mobil uygulamaları aşağıda bulabilirsiniz.

Cumhurbaşkanı Seçimi 2014

Cumhurbaşkanlığı Seçimi Uygulaması

Seçim günü Anadolu Ajansı'nın yayınladığı verileri, cep telefonlarınıza getiren Cumhurbaşkanı Seçimi 2014 uygulaması sayesinde seçim sonuçlarını anlık olarak takip edebileceğiniz gibi aynı zamanda sonuçlara yorumlarınızı yazabilir ya da diğer kullanıcıların yorumlarını okuyabilirsiniz.

2014 Cumhurbaşkanlığı Seçim

Cumhurbaşkanlığı Seçimi Uygulaması

Seçim öncesi oy kullandıran 2014 Cumhurbaşkanlığı Seçim uygulaması sayesinde verdiğiniz karar doğrultusunda adayınız için mobil ortamda oy verebilirsiniz. Oy'ların yüzdesel istatistiklerini de gösterebilen uygulama sayesinde ayrıca oy dağılımlarını anlık olarak grafik veya adet olarak inceleyebilirsiniz.

Cumhurbaşkanı Seçimi Oy Sayımı

2014 Cumhurbaşkanlığı Seçim Uygulaması

Seçim esnasında sandık başında görevli olan kullanıcılar için geliştirilmiş Cumhurbaşkanı Seçimi Oy Sayımı uygulamasını oy sayımında kullanabileceğiniz gibi aynı zamanda seçim listelerinin kontrolünde de kullanabilirsiniz. Boş ve geçersiz oyların işaretlenmesine de imkan tanıyan uygulama sayesinde oyların toplam sayılarını, geçerli oyların sayısını ve yüzdesel oranlarını görebilirsiniz.





PAYLAŞ