2013 Yılının En Çok Instagram?lanan Mekanları - Haberler - indir.com

2013 Yılının En Çok Instagram?lanan Mekanları

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 57 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Geçen yıl olduğu gibi bu yılda Instagram'ın En'lerini yayınlayan fotoğraf paylaşım servisi Instagram, resmi blogu üzerinden yayınladığı duyuru ile 2013 yılında Instagram'da en çok fotoğraflanan mekanları tüm dünyaya sundu.

Bu yılda aynı geçen yıl olduğu gibi birinciliği kaptırmayan Tayland'ın başkenti Bangkok'da bulunan ünlü ve devasa alışveriş merkezi The Siam Paragon, Instagram içinde en çok fotoğraf çekilen mekan olmayı bir kez daha başararak 2013 yılında en çok fotoğraflanan mekanlar listesinde birinciliğini korudu.

Tayland'ın arkasından Amerika Birleşik Devletleri'nde bulunan mekanlarında ciddi bir hakimiyeti bulunan listede özellikle Endonezya, Brezilya ve Rusya'da ciddi bir büyüme içerisinde ilerliyor. Sao Paulo, Rio de Janeiro ve Moskova da en çok Instagram fotoğrafı paylaşılan şehirler arasında bulunuyor. Bu yıl popülerliğini yitiren Eyfel Kulesi ilk 10'a girmeyi başaramazken; Walt Disney, New York Central Park ve Las Vegas Bellagio Fountains Instagram'da en çok paylaşılan mekanlarda yükselenler arasında yer aldı.

2013 Yılında Instagram'da en çok fotoğraflanan yerler listesindeki ilk 10 sıra ise şöyle:

1- Siam Paragon shopping mall, Bangkok, Thailand
2- Times Square, New York
3- Disneyland, California
4- Bellagio Fountains, Las Vegas
5- Disney World Florida
6- Staples Center, Los Angeles
7- Central Park, New York
8- Dodger Stadium, Los Angeles
9- Suvarnabhumi Airport (BKK) Bangkok, Thailand
10- The High Line, New York

Instagram'ın mobil uygulamasını iOS cihazınız için buraya, Android cihazınız için buraya ve Windows Phone cihazınız içinse buraya tıklayarak indirebilirsiniz.





PAYLAŞ