2013 Yılında Deezer'da En Çok Dinlenen Şarkılar - Haberler - indir.com

2013 Yılında Deezer'da En Çok Dinlenen Şarkılar

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 6 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-02-06 16:44:05
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Uygulama

Dünyaca popüler müzik servisi Deezer, Türkiye'deki müzik severlerin 2013 yılında en çok dinlediği şarkıları belirleyerek hazırladığı listeyi kullanıcılarına bugün duyurdu.

Dünyada olduğu gibi ülkemizde de müzikseverler arasında oldukça popüler olan ve iOS, Android, Windows Phone platformları ile uyumlu bir şekilde çalışabilen Deezer'in Türkiye'deki en çok dinlenen şarkıları belirledi. Popüler müzik servisi üzerinden en çok dinlenen ilk şarkı ise Miley Cyrus'ın ''Wrencking Ball'' şarkısı oldu. Bununla beraber Türk Pop müziğin sevilen seslerinden olan Hande Yener'de ''Ya Ya Ya Ya'' şarkısı listede ikinci sırada bulunuyor.

Deezer Türkiye'de 2013 yılında en çok dinlenen şarkı listesinin ilk 10'unun devamı ise şöyle;

Katy Perry - Roar

Rihanna - Diamonds

Soner Sarıkabadayı - Kutsal Toprak

Selena Gomez - Come&Get it

Naughty Boy,Sam Smith - La La La

Rihanna - Where Have You Been

Miley Cyrus - We Can't Stop

Demi Lovato - Hearth Attack

Listeye ek olarak ''Senden Daha Güzel'' şarkısı ile Duman 11.sırada yer alırken, ''Aslan Gibi'', ''Zor Sevdiğimden'' ve ''Çocuk'' isimli parçaları ile Sıla 15'nci, 17'nci, 21'nci sıralarda yer alıyor.

Popüler müzik servisi Deezer'a mobil cihazlarınız üzerinden ulaşarak müzik keyfini mobilde yaşamak istiyorsanız Android cihazlar için buraya, iPhone için buraya, iPad için buraya ve Windows Phone için buraya tıklayarak uygulamayı cihazınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.





PAYLAŞ