20:00'da iPhone 12 canlı yayını başlıyor! - Haberler - indir.com

20:00'da iPhone 12 canlı yayını başlıyor!

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 54 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-10-13 19:30:03
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Akıllı Telefonlar

Geçtiğimiz hafta içerisinde Apple, çevrimiçi bir etkinlik ile beraber yeni iPad ve Apple Watch modellerinin tanıtımını gerçekleştirmişti. Sürpriz bir şekilde iPhone 12 serisini tanıtmayan Apple, 13 Ekim 2020 tarihinde yani bugün içerisinde çevrimiçi bir etkinlik ile beraber bu yeni akıllı telefonların tanıtımı yapılacak. iPhone 12 ailesinin tanıtılacağı Apple’ın canlı yayın saati 20:00.

iPhone 12 ailesi bugün tanıtılıyor

iPhone 12 ailesinin üyeleri 20:00'da gerçekleştirilecek olan canlı etkinlik ile beraber tanıtılacak. 

iPhone 12 ile iPhone 13 çentikli tasarımla gelebiliriPhone 12 ile iPhone 13 çentikli tasarımla gelebilir

iPhone 12 ailesi neler sunacak?

Bu etkinlikle beraber Apple kullanıcıların karşısına 4 farklı modelle beraber çıkmaya hazırlanıyor. Farklı boyutlarda çıkacak iPhone 12’ler, 5.4 inç iPhone 12, 6.1 inç iPhone 12 Max, 6.1 inç iPhone 12 Pro ve 6.7 inç iPhone 12 Pro Max modelleri olarak biliniyor. Çentik sisteminden vazgeçmeyen Apple, bu cihazlarda da küçük bir çentiğe yer verecek. Tasarımsal açıdan değerlendirme yapıldığında iPhone 5 modelinde olduğu gibi düz ve keskin kenar tasarımlarına sahip olacağını söylemek mümkün. iPhone 11 Pro Max ile birlikte gelen yeni yeşil rengi oldukça beğenilmişti. Yeni modeller ile birlikte ise yeni bir mavi renginin gelmesi bekleniyor.

12 Mini’nin yeşil, mavi, altın, gri, gümüş renkleriyle geleceği düşünülürken, yeni model de aynı renk seçenekleriyle gelmesi de bekleniyor. 12 Pro'nun ise daha az renk seçeneğine sahip olacağı söyleniyor. Bunlar; altın, gri, gümüş şeklinde. En üst model olarak konumlandırılan 12 Pro Max ise yine Pro modeldeki gibi altın, gri, gümüş renkleriyle gelecek. Cihazlar kamera kısmında daha da güçlü hale geleceği söylenen yeni modellerin üç mercekli 3D kameraya sahip olacağı düşünülüyor. Cihazların kamera özellikleri hakkında kesin beklenen şey ise elbette güç tarafında A14 Bionicişlemciye sahip olmasıdır. iPhone 12’nin 5.4 inçlik ekranına Super Retina(BOE) ekranın eşlik edeceği aktarılıyor. iPhone 11’de LCD ekran kullanılıyordu. Bir sene sonra Apple yeni akıllı telefonunda Super Retina ekrana geçiş yapıyor. Söz konusu bu cihaz alüminyum bir kasaya sahiptir. 4 GB RAM ile gelen model klasik olarak, 64 GB, 128 GB ve 256 GB depolama seçenekleriyle sunulacak.

 2.227 mAh bataryaya sahip olan yeni model, hızlı şarjı da destekleyecek. 6,7 inç büyüklüğünde olacak olan 12 Pro Max'in karşımıza üst düzey özelliklerle çıkması bekleniyor. Arttırılmış gerçeklik (AR) deneyimlerine odaklanmak konusunda emin adımlarla giden Apple, bunun için bir Sony LiDAR sensörüyle telefonu donatacak. Bazı beklentilere göreyse 12 Pro modellerinin 120Hz ekran yenileme hızıyla gelebileceği söyleniyor. 12 Pro modellerinin ayrıca 240 fps kare hızında 4K video kaydını desteklemesi de bir diğer ihtimal. Apple’ın telefon fiyatlarını düşürmek için farklı bir batarya teknolojisi kullanması pek çok kişinin dilinde, bu sebeple o tarafta da bir değişiklik bekleniyor. Uzun zamandır heyecanla beklenen iPhone 12 serisi bu akşam itibariyle tanıtılmış olacak. Cihazlar hakkındaki tüm soru işaretleri de ortadan kalacak. 


iPhone 12 Pro Max ve Mini'nin çıkış tarihi ertelenebiliriPhone 12 Pro Max ve Mini'nin çıkış tarihi ertelenebilir
iPhone 12 serisinin kamera ve bataryası ile ilgili detaylar ortaya çıktıiPhone 12 serisinin kamera ve bataryası ile ilgili detaylar ortaya çıktı
Hangi iPhone 12 modeli en çok satış yüzdesine ulaşacak?Hangi iPhone 12 modeli en çok satış yüzdesine ulaşacak?

PAYLAŞ