200 TL altına alabileceğiniz 9 bluetooth kulaklık - Haberler - indir.com

200 TL altına alabileceğiniz 9 bluetooth kulaklık

Tahmini Okuma Süresi : 4 ' 53 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-09-15 00:28:02
Editör : Erkan Uluocak
Kategori : Donanım

Günümüzde müzik dinlemek olmazsa olmazlardan. Kulaklığın kablolarıyla uğraşmak istemeyenler ise oldukça fazla. Ses kalitesiyle kullananlara memnuniyet sağlayan fiyatlarıyla da sevindirecek olan 9 kablosuz kulaklığı sizler için listeliyoruz.

Kablosuz kulaklılar gün geçtikçe daha çok tercih edilmeye başlandı. Kablosuz kulaklıklar kablolu kulaklıklara göre genel anlamda biraz daha pahalı durumda bulunuyor. Fakat bu kulaklıklar ses ve fiyat konusunda kullanıcılarını memnun eden kablosuz kulaklıklar da mevcut. İşte başarılı olan 9 kablosuz kulaklık.

Sennheiser yeni oyuncu kulaklıklarını tanıttı: GSP 600, GSP 550 ve Game ZeroSennheiser yeni oyuncu kulaklıklarını tanıttı: GSP 600, GSP 550 ve Game Zero

Not: Yapmış olduğumuz listede ucuzdan pahalıya doğru bir sıralama yapılmıştır. Her bütçeye uygun kablosuz kulaklık bulmanız mümkün.

9. Schulzz Ozeva Bluetooth Kulaklık

Eski Fiyatı: 124,90 TL

İndirimli Fiyatı: 99,92 TL

100 liranın altında iyi bir kablosuz kulaklık olan Schulzz Ozeva’yı, kaçırmamanızı öneriyoruz. Kulaklık kancalı yapısıyla kulağa sabitleniyor. Ses kalitesiyle de fiyatına göre büyük iş başarıyor. Kulaklık 5 saati aşkın müzik dinleme performansı sunuyor. Suya ve tere karşı da dayanıklı olması dikkatleri üzerine çekiyor.

8. LinkTech Spor Kulakiçi Mikrofonlu Bluetooth Kulaklık

Fiyat: 108,60 TL

Günlük kullanım için uygun olan olan kulaklık fiyatına göre kaliteli bir ses performansı sağlıyor. Spor bir kablosuz kulaklık olmasına rağmen günlük kullanımda da oldukça iyi. Kulaklık Bluetooth 4.2 standardına sahip ve aktif gürültü önleme özelliğine de sahip.

7. Schulzz Eva Bluetooth Kulaklık

Eski Fiyatı: 149,90 TL 

İndirimli Fiyatı: 109,90 TL

Kulaktan düşmeyen tasarımıyla dikkat çeken Schulzz Eva, spor yaparken kulaklığı dert etmenizi sağlıyor. Kulaklık suya ve tere karşı dayanıklı. Schulzz Eva, 4.1 Bluetooth standardına ve aktif gürültü önleme özelliğine sahip. Kaliteli bir ses sunan kulaklık sadece 22 gram olmasıyla da dikkat çekiyor.

6. Huawei Sport Lite AM61 Bluetooth Kulaklık

Eski Fiyatı: 349,00 TL

İndirimli Fiyatı: 169,90 TL

Huawei Sport Lite AM61, ses kalitesiyle dikkat çekiyor. Çengelli yapısıyla da kulaktan düşmemeyi sağlıyor. Kulaklık 7 saate kadar müzik dinletebiliyor. Suya ve tere karşı dayanıklı olan kulaklık, aktif gürültü engelleme özelliğine sahip. Ayrıca kulaklık, iki telefona da aynı anda bağlanabiliyor.

5. Samsung Eo-Bg920Bfegww Level U

Fiyatı: 177,82 TL

Samsung Eo Level U, 500 saat bekleme, 10 saat müzik dinleme ve 11 saat konuşma süreleriyle kullanıcısına güven veriyor. Samsung Eo Level U, tasarımıyla da öne çıkıyor. Kulaklık boyun bantları sayesinde düşme ve kaybolma riskini yaşatmıyor. Aktif gürültü önleyici bu kulaklıkta bulunmazken suya ve tere karşı korumalı olduğunu söyleyebiliriz. 

4. Xiaomi Mi Airdots Earbuds TWS Bluetooth 5.0 Kulaklık

Fiyatı: 186,90 TL

'AirPods katili' küçük ve şık bir kulaklık olarak karşımıza çıkan Airdots Earbuds TWS, 7,2 mm’lik ses sürücüleriyle oldukça iyi bir ses kalitesine sahip. Kulaklık Bluetooth 5.0 standardına sahip. 4 saatlik bir batarya süresine sahip.

3. Plantronics BackBeat 100 Serisi Titreşimli/Mıknatıslı Bluetooth Kulaklık 

Eski Fiyatı: 257,55 TL

İndirimli Fiyatı: 179,99 TL

Kulaklık her zaman boyunda duracak şekilde tasarlanmış. Oldukça şık bir tasarımla karşımıza çıkıyor. Kulaklık 8 saate kadar batarya performansı sunuyor. Bluetooth 4.1 desteği olan kulaklık 10 metreye kadar çekim alanına sahip. Kulaklığın aktif gürültü önleyici özelliği bulunmasa da çağrı gürültü özelliği sayesinde daha net konuşmalar yapmanızı sağlıyor. Kulaklık boyun bandına sahip olmasına rağmen sadece 30 gram ağırlığında.

2. JBL T110BT Kulak İçi Bluetooth Kulaklık

Fiyatı: 184,72  TL

JBL’in  şık ve sade tasarımıyla karşımıza çıkıyor. 6 saat pil ömrü ve ses kalitesiyle oldukça başarılı olan kulaklık tercih edilebilir. Özellikle kulaklıkta  bass’ları önemseyen kullanıcılar için mutlaka bakması gereken kulaklık, 8,6 mm’lik ses sürücüsüne sahip.

1. Meizu Sports EP-51 Bluetooth Kulaklık

Fiyatı: 189,00 TL

Sporcuların gözdesi haline gelen dayanıklı tasarımıyla Meizu Sports EP-51, nano su geçirmez tabakasıyla da şık bir görüntü sergiliyor. Kulaklık 'Apt-X dijital ses sıkıştırma algoritması' teknolojisi ile sesin kalitesini üst noktalara çekmeyi amaçlıyor. Kulaklık, 6 saatlik bir müzik dinleme süresi sunuyor.


Oppo Enco Q1 kablosuz kulaklık fiyatı belli oldu!Oppo Enco Q1 kablosuz kulaklık fiyatı belli oldu!

PAYLAŞ