20 TL'lik oyun GOG'da bedava oldu - Haberler - indir.com

20 TL'lik oyun GOG'da bedava oldu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 52 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-06-18 15:30:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Oyun

Dijital oyun platformları, kullanıcılara ücretsiz oyunlar vermeye devam ediyor. Ücretsiz oyun denildiği zaman akla gelen ilk servislerden olan Epic Games, son olarak iki yeni oyunu ücretsiz olarak vermişti. Şimdi ise Steam cephesinden de bir hamle geldi. GOG, Steam’deki normal fiyatı 20 TL olan Absolute Drift adlı bir oyunu kısa süre için ücretsiz sundu. Özellikle sahip olduğu kamera açısı ve müzikleri ile dikkat çeken bu drift oyunu, türü ile oldukça başarılı yapımlar arasında yer alıyor. Ücretsiz oyun kampanyaları ile oyuncular tarafından ilgi gören GOG, saatler sürecek bir kampanya başlattı. Platform tarafından yapılan açıklama ile GOG kampanyası kapsamında Steam fiyatı 20 TL olan Absolute Drift oyunu ücretsiz olarak sunuldu.

Absolute Drift, GOG’da ücretsiz oldu

Epic Games Haziran ayının ilk ücretsiz oyunlarını açıkladıEpic Games Haziran ayının ilk ücretsiz oyunlarını açıkladı

Drift noktasında uzmanlaşmanız gereken ve sürekli olarak kendinizi geliştirmeniz gereken Absolute Drift oyununda amacınız haritadaki drift görevlerini tamamlamak oluyor. Bu görevler bazen belli objelere drift yaparak çarpmak olurken, bazı zamanlarda ise belli sınırlı sürede belli bir puana ulaşmanız gerekiyor. 2.5D kamera açısına benzer bir yapıdan oynanan bu oyun, sahip yapısı ile müzikleriyle ön plana çıkıyor. Araç kontrolleri ve oyunun kamera açısı ile zor gelen oyun, daha sonra alışınca keyifli bir drift deneyimini kullanıcılarına sunuyor. Oyunda 6 farklı araç ve 3 farklı oyun modu yer alıyor. Oyunun sistem gereksinimleri tarafında ise Absolute Drift, 2.2 GHz 2 çekirdekli işlemci, 512 MB RAM ve 2 GB ekran kartı ile 350 MB depolama istiyor.

  • GOG sitesine erişin ve kendinize bir hesap oluşturun. Hesabınız varsa giriş yapın.
  • Açılan sayfanın ortalarında yer alan Absolute Drift oyununun üzerine gelerek 'Yes, and Claim the game' tuşuna tıklayın.
  • Oyun doğrudan GOG kütüphanenize eklenecektir.



Epic Games bir pahalı oyunu daha ücretsiz yaptıEpic Games bir pahalı oyunu daha ücretsiz yaptı
Discord Nitro'nun 3 aylık paketi Epic Games'te bedava olduDiscord Nitro'nun 3 aylık paketi Epic Games'te bedava oldu

PAYLAŞ