20 saate varan pil ömürlü Samsung Galaxy Book 2 - Haberler - indir.com

20 saate varan pil ömürlü Samsung Galaxy Book 2

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 56 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-10-19 14:40:00
Editör : Emirkan Damar
Kategori : Donanım

Samsung‘dan Microsoft’un Surface Pro 6 modeline rakip bir cevap geldi. Samsung'un yeni gözdesi Galaxy Book 2, S Pen desteği ve Windows 10 işletim sistemiyle günlük hayatınızın bir parçası olmaya yeni bir aday.

Microsoft'un Surface Pro 6 modelini tanıtıp yeni bir furya tanıtmasının ardından Koreli dev üreticiden cevap hemen geldi ve Samsung Galaxy Book 2 sonunda bizlerle buluştu. İkisi bir arada, hibrit tasarımıyla öne çıkan yeni tablet elbette Surface rakibi olduğundan dolayı en güncel Windows işletim sistemiyle karşımıza çıkıyor. İddialı özellikler bünyesinde barındıran tablet-pc günlük hayattaki en büyük yardımcınız olacak şekilde tasarlanmış. Öne çıkan özelliklerinin arasında uzun pil ömrü dikkat çekiyor. Gigabit LTE ve S Pen desteği yer alıyor. Tabii cihazın Snapdragon 850 işlemcisini de içinde barındırdığını da unutmadan geçmeyelim.

S-Pen Destekli Samsung Notebook 9 Pro GözüktüS-Pen Destekli Samsung Notebook 9 Pro Gözüktü

Her dala uygun

Samsung Galaxy Book 2, kullanıcılara istedikleri yerde çalışabilme özgürlüğü tanımak için geliştirildi. Bu da güçlü ve büyük bir pili olması gerektiği anlamına geliyor. Samsung, Galaxy Book 2'nin 20 saate varan kullanım sunduğunu iddia ediyor. Bunu da "iki iş gününden fazla" olarak betimlemiş durumda. Açıkçası 20 saate varan kullanım gerçekten önemli bir iddia ve kesinlikle test etmek isteyeceğimiz türden. Tabii pil ömrünün yanı sıra hızlı sarj desteği sunmayı da unutmayan marka için bu da büyük bir artı.

Bağlantı konusunda ise Samsung "bu bir lüks değil vazgeçilmez bir detay" diyor ki bu konuda çok haklı. Bu sebeple daha hızlı bağlantı için cihaza gigabit LTE desteği de eklenmiş. Tabii klavye ve S Pen deneyimi de ekstra bir işin güzelliği. Samsung, hem klavyenin hem de S Pen'in kutu içeriğine dahil olacağı söyleniyor. Böylelikle tam bir deneyim için estra bir masrafa gerek kalmıyor.

Fiyatı ve özellikleri

Gelelim detaylara, cihazda 12 inç boyutunda Super AMOLED ekran yer almakta. Ekranlar 2160x1440 piksel çözünürlüğüne sahip. Çift AKG hoparlörle gelen hibritin Dolby Atmos desteği de eksik olmuyor. Cihaz gücünü Snapdragon 850 işlemcisinden ve 4 GB RAM 'den alıyor. Dahili hafızası 128 GB. 8 MP arka,5 MP ön kamerayla karşımıza çıkan bu cihazda 2 adet USB Type C bağlantı desteği sunuyor. 3,5 mm kulaklık girişi de olan cihaz ortalama 700 gram. Cihazın fiyatı ise pil ömrü kadar fazla. Samsung Galaxy Book 2, 1.000 dolar fiyat etiketiyle 2 Kasım'da bizi karşılayacak.

Samsung Galaxy Book 2 teknik özellikleri

  • Ekran    12 inç, Super AMOLED, FHD+
  • İşlemci    Snapdragon 850
  • Bellek    4 GB RAM, 128 GB dahili hafıza
  • LTE desteği    Snapdragon X20 LTE Modem Cat.18 5CA
  • Kamera    8 MP arka kamera, 5 MP ön kamera
  • Bağlantılar    USB Type-C x2, microSD, 3,5 mm, 802.11 a/b/g/n/ac 2.4+5GHz, VHT80 MIMO
  • Pil    20 saate kadar (S Modda)
  • Boyutlar    287,5 x 200,4 x 7,62 mm
  • Ağırlık    700 gram



Samsung Notebook 9'lar Yenilenerek GeliyorSamsung Notebook 9'lar Yenilenerek Geliyor
Samsung notebook serisini tamamladıSamsung notebook serisini tamamladı

PAYLAŞ