20 Günlüğüne Başkasının Hayatını Yaşamak İster misiniz? - Haberler - indir.com

20 Günlüğüne Başkasının Hayatını Yaşamak İster misiniz?

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 53 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Önümüzdeki günlerde App Store üzerinden iPhone kullanıcıları için indirmeye sunulacak olan 20 Day Stranger adındaki uygulama, size hiç tanımadığınız bir kişiyle hayatlarınızı 20 günlüğüne değiştirme fırsatı sunacak.

'Yabancıların hayatını yaşamayı mümkün kılmak' fikriyle ortaya çıkarılan uygulama sayesinde, hiç tanımadığınız herhangi bir kullanıcıyla hayatlarınızı 20 gün boyunca değiştirebilir ve farklı bir hayatı deneyimleyebilirsiniz.

20 Day Stranger

Uyandığınız andan itibaren sizi takip eden uygulama, gittiğiniz yerlerde Foursquare ve Google Maps'ten alakalı olabilecek fotoğraflar çekerek aynı yerlerde daha önce başkaları tarafından çekilmiş olan fotoğrafları buluyor ve hayatınızı değiştiğiniz kullanıcıya gönderiyor. Kullanıcıların günlerini nasıl geçirdiklerini karşılıklı ve anlık olarak takip edebilmelerine de imkan tanıyan uygulama fotoğrafların çekildiği mekanların adlarını da gizleyebiliyor. 

Aslında fiziksel olarak başkalarının hayatlarını yaşamalarının dışında, hiç tanımadığınız kişilerin gittikleri yerleri anlık olarak takip ederek bir anlamda onların hayatını yaşamış gibi hissettiren 20 Day Stranger, tamamen mobil ortamdan bir başkasının hayatını yaşamanızı sağlıyor.

Şimdilik BETA tester kullanıcılarını arayan iPhone uygulamasını ilk kullananlardan olmak ve başkasının hayatını kısa süreliğine de olsa yaşamak isterseniz buraya tıklayarak başvurunuzu yapabilir ve konuyla ilgili hazırlanmış olan videoyu izleyebilirsiniz.





PAYLAŞ