2. Çiftlik Bank Vakası Anadolu Bank'ın Sahibinin Paralarla Neler Yaptığı Ortaya Çıktı - Haberler - indir.com

2. Çiftlik Bank Vakası Anadolu Bank'ın Sahibinin Paralarla Neler Yaptığı Ortaya Çıktı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 30 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-05-09 11:32:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Teknoloji

Çiftlik Bank benzeri yapılanma olan Anadolu Farm'ın kurucusu İsa Karademir'in sağladığı kazançlarla kendisine lüks araçlar ve mülkler aldığı tespit edildi!

Çiftlik Bank oluşumunun bir benzeri olarak Kayseri'de kurulan Anadolu Farm'ın yapılandırma mahkemesi hala devam ediyor. 41 sanık hakkında hazırlanmış olan iddianamenin kabul edildiği öğrenildi. Örgüt lideri olarak bilinen İsa Karademir'in ise toplanan paralarla, kendisine ve ailesine lüks evler ve otomobiller aldığı ortaya çıktı. Bununla da kalmayan İsa Karademir'in topladığı paralarda 3 tane restoran açtığı da belirlendi.

Çiftlik Bankın Paraları Nerelere Kaçırdıkları Belli Oldu!Çiftlik Bankın Paraları Nerelere Kaçırdıkları Belli Oldu!

Çiftlik Bank'ın Tosununa 76 Bin Yıl Hapis İsteniyor

Karademir için hazırlanan iddianame detaylarına göre restoranların isimlerinin "Somun Arası", "Tauk" ve "Şahkan Mangal" olduğu belirlendi. Karademir oyuna yatırılan paralarla Kayseri'den kendisine lüks bir ev ve 3 araba, eşine bir araba ve Alaçatı'dan da bir arsa satın almış olduğu belirtildi.

Kazançlar Kendisine Ve Ekibine Sermaye Oldu

İddianamede oyun kazançlarının da detaylarına yer verildi. Yatırımcılarını dolandıran Anadolu Farm'ın, yatırımcılarına ilk 1 senelik süreçte 216, sonraki 3 senelik süreçte yüzde yüzde 300' varan kar oranları vaadettiği belirtildi. Yatırımcılardan toplanan kazanç ise, toplamda 84 milyon lira. Bu paranın 52 milyon lirasının geri ödendiği, kalan kazancın ise kendilerine kaldığı belirlendi. Bu paranın kısa zamanda geri temin edilebilmesi için ise, Karademir'in ve ekibinin satın almış olduğu mal varlıklarına el koyulması talep edildi.


Çiftlik Banktan Sonra Şimdide Bu Çıktı : Anadolu FarmÇiftlik Banktan Sonra Şimdide Bu Çıktı : Anadolu Farm
Anadolu Farm Kurucusu İçin Rekor Ceza İstendiAnadolu Farm Kurucusu İçin Rekor Ceza İstendi

PAYLAŞ