1Password ile Şifreleriniz Koruma Altında (Video) - Haberler - indir.com

1Password ile Şifreleriniz Koruma Altında (Video)

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 22 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Sürekli olarak şifrelerini unutan ya da onları güvenli bir şekilde saklama noktasında bir çıkış yolu bulmayan kullanıcılar için tavsiye edeceğimiz 1Password, çoklu platform desteğine sahip son derece güvenli bir şifre yönetim uygulamasıdır.

Mobil cihazınız ya da bilgisayarınız üzerinde kolaylıkla kullanabileceğiniz 1Password, 256-bit AES şifreleme algoritması sayesinde internet sitelerinde kullandığınız kullanıcı adı-parola, kredi kartı bilgileri ya da sizin için önemli olan verilerin kayıtlarını depolayarak, belirleyeceğiniz bir master şifre ile koruma altına almaktadır.

1Password

Tüm şifrelerinizi tek bir yerde toplamanıza imkan tanıyan uygulama Dropbox ve iCloud entegrasyonu sayesinde eşzamanlı olarak ihtiyacınız halinde şifrelerinize dilediğiniz yerden güvenli bir şekilde ulaşabilmenizi de sağlıyor.

Ayrıca otomatik şifre üretme özelliğini de sizlere sunan 1Password, üçüncü şahısların tahmin edemeyecekleri şifreleri sizin için oluşturmakta, mobil cihazlarınızın çalınması ya da kaybolması durumunda ise kilitleme özelliği sayesinde cihazınız üzerinde bulunan şifrelere başkasının ulaşmasını engellemektedir.

1Password Android

Son derece kullanışlı ve güvenli bir şifre yönetim uygulaması olan 1Password'u, aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla Android, iPhone, iPad mobil cihazlarınıza veya Windows, Mac bilgisayarınıza indirerek hemen kullanmaya başlayabilir, geliştirici tarafından yayınlanan tanıtım videosunu izleyerek de yazılım hakkında daha detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz.

Son olarak 1Password Android uygulamasını Ağustos ayına kadar tamamen ücretsiz olarak kullanabileceğinizi de hatırlatmamızda fayda var.




1Password Tanıtım Videosu


PAYLAŞ