17 İnçlik Ultra Hafif Yeni LG Gram 17 Duyuruldu - Haberler - indir.com

17 İnçlik Ultra Hafif Yeni LG Gram 17 Duyuruldu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 54 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-12-10 14:40:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Güney Koreli şirket LG, bilgisayar ürün yelpazesine yeni modeller eklemeye devam ediyor. Şirketin Gram dizüstü bilgisayar ailesine yeni bir Gram 17 modeli de eklenmiş oldu. Bu yeni cihaz hem sunmuş olduğu ekran boyutu ve hem de kasa hafifliği ile ön plana çıkan bir model oluyor. LG’nin uzun bir zamandır piyasada bulunan Gram serisi dizüstü bilgisayar modelleri geliştirilmeye devam ediliyor. Ailenin en yeni cihazlarından olan LG Gram 17 ise bu noktada sınırları zorlayacağa benziyor. Modele baktığımız zaman tam 17.3 inçlik bir ekranla geldiğini görüyoruz. Bu büyük ekrana rağmen sadece 1.33 kg’lik bir ağırlığa sahip olan cihaz 17.8 mm’lik bir kalınlıkla geliyor. Model bu büyüklük ile sunmuş olduğu tasarım detayları iyi bir mühendislik işi ortaya sunulduğunu gösteriyor.

LG 16 Kameralı Telefon Yapabilir

LG Delikli Tasarıma Geçiş YapabilirLG Delikli Tasarıma Geçiş Yapabilir

LG Gram 17 Teknik Detaylar

Piyasada bulunan birçok 15 inç bilgisayardan daha taşınabilir bir yapıda olan bu yeni model ince çerçevelere ve genel itibariyle şık bir ekran tasarımına sahip durumda. Windows 10 işletim sistemiyle gelen model içerisinde Core i7-8565U işlemciyi barındırıyor. Intel UHD Graphics 620 ekran kartı modeline sahip olan cihazda 16 GB DDR4-2400 RAM modeli bulunuyor. Depolama tarafında 512 GB SATA SSD’e sahip olan cihaz güvenlik tarafında parmak izi ve yüz tanıma sensörlerine sahip durumda. MicroSD kart okuyucusuna da sahip olan yeni Gram modeli üst seviye bir cihaz olmayı başarıyor.

Şirket tarafından aktarılan bilgilere göre model tam 19.5 saat kullanım ömrü sunarken LG Gram 17 modelini pazarda 1700 dolar seviyelerinde göreceğiz. Cihaz sunmuş olduğu tasarımı ile taşınabilir olmayı başarırken içerisinde barındırdığı donanım özellikleri ile de güçlü bir cihaz olmayı başarıyor. Cihazın ülkemizde de satışta olması bekleniyor.  


Yeni Orta Seviye LG Q9 Tasarımı Ortaya ÇıktYeni Orta Seviye LG Q9 Tasarımı Ortaya Çıkt
LG 16 Kameralı Telefon YapabilirLG 16 Kameralı Telefon Yapabilir
LG G7 One, Android 9.0 Pie GüncellemesiLG G7 One, Android 9.0 Pie Güncellemesi

PAYLAŞ