17 Eylül’de Xbox Game Pass for PC fiyatı ikiye katlanıyor - Haberler - indir.com

17 Eylül’de Xbox Game Pass for PC fiyatı ikiye katlanıyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 26 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-09-10 17:30:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Oyun

Oyun devi Xbox’un Xbox Game Pass fiyatı için yeni bir düzenleme getireceği resmi olarak açıklandı. Xbox Game Pass for PC Twitter hesabından yapılan Xbox blog sayfası duyurusuna göre zam haberi şuan için sadece PC platformundaki Game Pass sahiplerini ilgilendiriyor. Xbox Game Pass for PC 17 Eylül tarihinden itibaren yeni fiyatlar ile sunulacak. Yıllık üye olan kullanıcılara bu değişiklik bir sonraki fatura döneminde yansıtılmış olacak. Microsoft oyunlarına ilk günden erişim sağlamanıza olanak sağlayan ve Sega, Begesda, Deep silver gibi yapımcıların üçüncü parti oyunlarına da sahip olacak Xbox Game Pass oyunculara avantajlı fiyatlar da sunuyor.

Electronic Arts iş birliği ile kullanıcısını EA Play abonesi yapan Microsoft 17 Eylül’den itibaren ABD pazarındaki oyunculardan yeni üyelik ücretleri alacak.

Microsoft Flight Simulator Xbox Game Pass'i resmen salladıMicrosoft Flight Simulator Xbox Game Pass'i resmen salladı

Xbox Game Pass PC, 17 Eylül’de yeni fiyatlarla geliyor

4.99 dolarlık fiyatını 9.99 dolar olarak revize eden ve bu hamle ile tam iki katı bedele ulaşan Game pass for PC için yapılan bu fiyat düzenlemesi şuan için ABD kullanıcılarını yakından ilgilendiriyor. Bu güncellemenin diğer bölgeler için ne zaman aktif olacağı henüz bilinmiyor. Özellikle ülkemize etkisi olup olmayacağı ise şuan için belirsiz durumda diyebiliriz. Döviz kurunun artması sonrasında bu tip çözümler ülkemiz için avantajlı durumdaydı. Microsoft’un ülkemizde de benzer bir hamle yapıp fiyatları ikiye katlaması düşünülüyor.

Bakalım fiyatlar zamlanacak mı göreceğiz.


Xbox Series S fiyatı ile dikkatleri üzerine toplayacakXbox Series S fiyatı ile dikkatleri üzerine toplayacak
Xbox Series X 499 dolara geliyorXbox Series X 499 dolara geliyor

PAYLAŞ