17 Ekim'de İki Yeni Asus Modeli Tanıtılacak - Haberler - indir.com

17 Ekim'de İki Yeni Asus Modeli Tanıtılacak

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 16 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-10-15 18:20:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Sosyal Medya

Orta seviye cihazları ile dikkat çeken üretici firma Asus, geçtiğimiz hafta yaptığı duyuru ile bir etkinlik gerçekleştireceği açıklamasını yapmıştı. Şaşırtıcı olarak gelen Asus’tan 2 yeni Zenfone modelini tanıtacağı belli oldu. Tayvanlı telefon üreticisi Asus’un 17 Ekim tarihinde resmi olarak gerçekleştireceği etkinlik ile beraber 2 farklı ve yeni Zenfone modelini duyuracağı resmi olarak ortaya çıktı. Asus resmi Twitter hesabından yapılan bir görsel paylaşım ile dünya üzerinde bu yeni telefonların ilk defa görücüye çıkacağı ifade edildi. Cihazların yüksek ihtimalle orta-üst segment bir kategoride yer alması bekleniyor.

Yeni Asus Zenfone Modeller Geliyor

 

Dünyanın ilk 4K G-Sync HDR oyuncu monitörü Asus PG27UQ tanıtıldı!Dünyanın ilk 4K G-Sync HDR oyuncu monitörü Asus PG27UQ tanıtıldı!

At ASUS, we are constantly looking to innovate and make our products befitting to the Indian Market. Tune in to the live stream on 17th October and witness the launch of our two new smartphones in India! Including a Global First! Watch this space for more. pic.twitter.com/3EONkpkL2i — ASUS India (@ASUSIndia) 14 Ekim 2018

 

 

Asus Twitter üzerinden yaptığı paylaşım ile şu sözleri dile getirdi: ASUS olarak, Hindistan pazarına yaraşır ve sürekli yenilik kazandıran ürünler geliştirmeye çalışıyoruz. 17 Ekim'de yapılacak olan canlı yayında bizlerle olun ve Hindistan pazarı için 2 yeni telefon duyurumuza tanıklık edin. Bu telefonlardan biri küresel olarak da ilk kez karşılaşacağınız bir telefon. Daha fazlası için burayı takip etmeye devam edin."

Yapılan paylaşım ile cihazların hangi modeller olduğu belli olmasa da tahminlere göre yeni Asus Zenfone Max Pro’nun bir versiyonu ile beraber Lite versiyonunun tanıtılması bekleniyor. Cihazların model isimleri ve teknik detayları henüz belirsizliğini korurken, Asus’un son zamanlardaki cihaz politikasına bakacak olursak bu yeni modelleri Hindistan’ın en büyük telefon satış sitelerinden olan Flipkart üzerinden satışa çıkacağı ifade edildi. Tweet’de belirtilene göre Asus’un bu yeni Zenfone modellerinin tanıtımı canlı bir şekilde yayınlanacak. Canlı yayın hemen esnasında cihazların resmi detayları belli olurken sizlere aktarmaya devam edeceğiz.

Orta segmentin önemli markalarından olan Asus’un yeni Zenfone serisinde yüksek ihtimalle Snapdragon 600 serisi bir işlemcinin yer alması bekleniyor.


Asus'tan muhteşem tasarımlı ZenBook SAsus'tan muhteşem tasarımlı ZenBook S
Asus Zenfone Max Türkiye Fiyatı Belli OlduAsus Zenfone Max Türkiye Fiyatı Belli Oldu
Asus'un Yeni Delta Core Serisi Oyuncu Kulaklıkları DuyurulduAsus'un Yeni Delta Core Serisi Oyuncu Kulaklıkları Duyuruldu

PAYLAŞ