16 Lensli 52 Megapiksel Fotoğraf Makinası Duyuruldu! - Haberler - indir.com

16 Lensli 52 Megapiksel Fotoğraf Makinası Duyuruldu!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 36 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-04-17 15:50:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Gün geçmiyor ki bir yeni ilginç ürün daha piyasaya girsin. İşte bunlardan biri olan Light L16 isimli fotoğraf makinası oldukça ilginç bir yapı ile geliyor. Piyasada bulunan DSLR yada dijiral fotoğraf makinalarının yanı sıra ilgin bir tasarıma sahip bu cihazın detaylarına bakalım. Light L16 üzerinde bolca lens bulunan tam 52 megapiksel çözünürlüklü bir fotoğraf makinası. Light firması yaklaşık 2 sene önce L16 isimli bir fotoğraf makinası modelini tanıtmıştı. Şimdi ise tam 16 lense sahip ve 52 megapiksel çözünürlüklü fotoğraf kareleri çekebilen yeni bir ürününü piyasaya sürmeye hazırlanıyor.

Light L16 isimli fotoğraf makinasına ait tasarım ve teknik detaylarda yayınlandı. Belirtilene göre Light L16 modelinde beş adet 28mm F/2 değerinde geniş açı, beş adet 70 mm F/2 orta mesafe ve altı adet ise 150 mm F/2.4 diyafram değerli telefoto lens sayılarına sahip bu model ile 5x optik zoom yapılabilme imkanı bulunuyor. Diğer yandan Light L16 fotoğraf makinası, ayrıntıları yakalama, alan derinliği gibi birçok özelliği sunuyor ve düşük ışık koşullarında dahi oldukça iyi kareler ortaya çıkartması iddia ediliyor.

Light L16 isimli bu fotoğraf makinası ilginç bir şekilde Android bir tabana sahip ve Wifi, Bluetooth gibi bağlantı teknolojilerine de sahip durumda. Güncellemeleride alacak olan bu yeni fotoğraf makinası şuan için nasıl kontrol edilecek ve USB port girişlerinin konumları henüz bilinmemekte. 1699 Dolar fiyat etiketi ile piyasaya girmesi beklenen bu ürün için ön sipariş veren kullanıcılara 14 Temmuz tarihinde ürün ulaştırılacak. Bu yeni fotoğraf makinası henüz ön sipariş almıyor fakat yılın son zamanlarına doğru ön sipariş başvurularının açılması bekleniyor.





PAYLAŞ