16 GB RAM'li ilk model Xiaomi Black Shark 3 5G yolda - Haberler - indir.com

16 GB RAM'li ilk model Xiaomi Black Shark 3 5G yolda

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 35 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-01-13 10:50:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Akıllı cep telefonu sektöründe ki gelişim her geçen gün daha da büyüme kat etti. Akıllı cep telefonlardaki RAM kapasitesi gelişen teknoloji ile beraber 12 GB seviyesine ulaşmayı başarmıştı. Fakat gelişim hızla devam ediyor ki yakın zaman içerisinde 14 GB RAM özelliğine sahip olan yeni ve ilk model ile karşı karşıya geleceğiz. Akıllı cep telefonu üreticileri 12 GB RAM ile güçlendirilmiş olan cihazları kullanıcının beğenisine sunmuş durumdadırlar. Amiral gemisi niteliğine sahip olan modellerde görüldüğü üzere bu bellek kapasitesi yakın zaman içerisinde daha da artacak gibi gözüküyor. Şöyle ki 14 GB RAM özelliğine sahip olan ilk telefon ile çok yakın zaman içerisinde karşılaşacağız gibi gözüküyor. 

Konu ile ilgili güncel bilgilere baktığımızda 14 GB RAM özellikli ilk model Xiaomi Black Shark 3 5G şeklinde olacak. Shark KLE-A0 model numarasına sahip olan bu akıllı cep telefonu kısa süre önce Çin Sanayi ve Bilgi Teknolojileri Bakanlığı'nın (MIIT) veritabanında ortaya çıkmıştı.

Xiaomi yeni Black Shark telefonunu duyurduXiaomi yeni Black Shark telefonunu duyurdu

Black Shark adlı cihaz hazır

Çinli akıllı cep telefonu üreticisi Xiaomi bildiğiniz üzere daha önce oyun odaklı telefonu ile de adından söz ettirmişti. Xiaomi'nin oyun odaklı olarak tasarlanan telefon kolu olarak adlandırılan Black Shark'ın CEO'su Wu Shimin, konu ile ilgili daha önce yapmış olduğu açıklama ile beraber 5G desteğine sahip olan bu ilk akıllı cep telefonunun zaten hazır olduğunu dile getirmişti. Fakat hata ayıklama sürecinde olan söz konusu bu akıllı cep telefonun çıkış tarihi konusunda henüz kesin bir bilgi verilmedi. 

 




Xiaomi Black Shark 2 Pro Tanıtıldı: Özellikleri ve FiyatıXiaomi Black Shark 2 Pro Tanıtıldı: Özellikleri ve Fiyatı
10000 mAh kapasiteli Xiaomi Black Shark powerbank tanıtıldı10000 mAh kapasiteli Xiaomi Black Shark powerbank tanıtıldı
5G destekli Xiaomi Black Shark 3 hakkında ilk detaylar geldi5G destekli Xiaomi Black Shark 3 hakkında ilk detaylar geldi

PAYLAŞ