15 tatilde oyun keyfinizi arttıracak 5 oyun - Haberler - indir.com

15 tatilde oyun keyfinizi arttıracak 5 oyun

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 40 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-18 17:30:00
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Donanım

Yeni eğitim yılının ilk döneminin sona ermesine çok az bir süre kala 15 tatile yönelik planlar yapılmaya başlandı. Özellikle 15 tatili oyun oynayarak ve yeni oyunlar deneyerek geçirmek isteyen kişiler için oyun keyfini artıracak 5 oyun alternatife göz atabilirsiniz. 

En Çok İndirilen Playstation Oyunları

Microsoft, oyun dünyasına 2019'da damga vuracakMicrosoft, oyun dünyasına 2019'da damga vuracak

Battlefield 5

Gün boyunca ekrandan ayrılamayacaksanız ve sıkı bir şekilde bağlanacağınız bir oyun arıyorsanız Battlefield 5 bu konuda ilk alternatiflerden birisi. 2. Dünya Savaşı'nda geçen konu ile birlikte savaşın soğuk yüzünü hissedebilir ve savaşta galip gelmek adına zorlu bir mücadele verebilirsiniz. Grafiklerinin çok daha üst seviyelerde olduğu Battlefield 5 üstelik çoklu oyuncu seçenekleri sayesinde arkadaşlarla birlikte oyun keyfi yaşanmasını sağlıyor. Eğer tekli oyuncu modunu oynamak istiyorsanız da yine çok farklı bir hikaye sizleri bekliyor. 

Battlefield 5 Sistem Gereksinimleri! 

 

FIFA 19

Eğer içinizde futbol tutkusu varsa, bu konuda es geçmemeniz gereken ilk oyun FIFA 19. Yolculuk gibi farklı oyun modlarının bulunduğu FIFA 19 ile başarılı bir kariyer yaratmak adına zorlu maçlarda kendinizi deneyebilirsiniz. Oyunda farklı meydan okumalar sayesinde oyun yeteneğinizi ölçebilirsiniz. Farklı modlar sayesinde keyifli bir şekilde oynayabileceğiniz futbol oyunu, tatilde vazgeçemeyecekleriniz arasında yer alacak. 

FIFA 19'un demosu yayınlandı

Marvel’s Spider Man

Marvel ve Spider Man gibi karakterleri sevenler için Marvel’s Spider Man oyunu, uzun soluklu bir oyun keyfi sunuyor. Özellikle tüm paketleri ile birlikte oyunu oynayabilecek olan kişiler 30 saati aşkın bir hikaye dahilinde bilgisayar başında keyifli bir vakit geçirebilir. Bugüne kadarki Spider Man hikayelerinin paralel bir şekilde işlendiği oyun, detayları ile sizi kendisine çekecek. 

Android Için En İyi 5 Marvel Oyunu

Red Dead Redemption 2

İkinci versiyonu ile çok daha başarılı bir şekilde oyun severlere sunulan Red Dead Redemption 2, çetelerin karanlık dünyasına sizlere çağırıyor. Oyunun hazırlanması ve özellikle ilk tanıtım dönemlerinde de en çok dikkat çeken detaylardan bir tanesi, oyunda çok fazla ayrıntıya yer verilmesi. Gerek grafik özellikleri gerekse de sağlanan detaylı oyun içi akışı oyunculara çok farklı bir dünya sunuyor.

Assassin’s Creed Odyssey

Oyun dünyasının her zaman popüler serilerinden bir tanesi olan Assassin’s Creed, rol yapma oyunu oynamak isteyenler için alternatif sunuyor. Uzun hikayesi ve detaylı diyalogları sayesinde farklı bir maceraya atılacağınız Assassin’s Creed Odyssey, özellikle oyun konusunda Ubisoft sevenler için en iyi seçeneklerden birisi olarak görünüyor. 

Assassin's Creed Odyssey sistem gereksinimleri açıklandı




Steam, 30 bin oyuna ev sahipliği yapıyorSteam, 30 bin oyuna ev sahipliği yapıyor

PAYLAŞ