15 Eylül’deki Apple etkinliğinde hangi cihazlar tanıtılacak? - Haberler - indir.com

15 Eylül’deki Apple etkinliğinde hangi cihazlar tanıtılacak?

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 45 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-09-10 12:09:01
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Apple’ın geçtiğimiz günlerde Eylül ayında gerçekleştirilmesi beklenen etkinliğine yönelik resmi tarihi için paylaşım yapılmıştı. Buna göre 15 Eylül tarihinde gerçekleşecek olan lansman ile beraber şirket, iPhone 12 ailesini tanıtmaya hazırlanıyor. Markanın online olarak gerçekleştireceği bu etkinlik kapsamında iPhone modellerinin yanı sıra birçok yeni ürününü de tanıtması bekleniyor. Guilherme Rambo adlı bir kullanıcı ise Apple’ın etkinliği ile alakalı YouTube meta verileri üzerinden bazı detay bilgilere erişti. Buna göre etkinlik kapsamında Apple Watch Series 6’nın odak noktası cihaz olacağı ifade ediliyor. Bloomberg kaynaklı bilgilere göre ise şirket 15 Eylül’de gerçekleştireceği online etkinlik ile beraber yeni iPhone 12 serisi yerine Apple Watch Series 6 ve iPad Air modellerini tanıtacak.

Apple, 15 Eylül’de neler tanıtacak?

Apple için tehlike çanları çalıyor!Apple için tehlike çanları çalıyor!

Bloomberg şirketin iPhone 12 ailesini ise Ekim ayında görücüye sunacağını iddia ediyor. Apple’ın bu noktada yeni iPhone modellerinin iPad Air ve yeni Apple Watch Series 6 ile beraber 15 Eylül’de tanıtılma ihtimalinin de oldukça güçlü olduğunu söyleyelim. Diğer yandan markanın bu etkinlik kapsamında AirPods Studio modelini de sunması bekleniyor. Yeni iPhone 12 ailesinin yanı sıra yeni Apple Watch Series 6’nın da ne gibi yeteneklere sahip olacağı merakla bekleniyor.

Uyku takibi yeteneği ile geleceği iddia edilen Apple Watch Series 6 modelinin bir önceki modelde olduğu gibi kalp ritmi sensörü ve elektrokardiyagramın ve düşmeyi algılayan sensörlerin de olacağı kesin olarak bekleniyor. Apple Watch Series 6 modelinde ayrıca kandaki oksijen seviyesini ölçebilen özelliğin de bulunması bekleniyor. Bazı kaynaklara göre bu yeni modelde Touch ID parmak izi tarayıcısı da görebiliriz. Ancak tüm bu iddialar ve detayları resmi ve gerçek bilgiler ile 15 Eylül tarihinde etkinlik ile beraber göreceğiz.


En çok satan akıllı telefonlar listesinde Xiaomi ve Apple rekabeti!En çok satan akıllı telefonlar listesinde Xiaomi ve Apple rekabeti!
Apple Watch Series 6 tanıtım tarihi daha ileri bir tarihe ertelenebilirApple Watch Series 6 tanıtım tarihi daha ileri bir tarihe ertelenebilir

PAYLAŞ