14 inçlik oyuncu bilgisayarı Asus ROG Zephyrus G14 özellikleri - Haberler - indir.com

14 inçlik oyuncu bilgisayarı Asus ROG Zephyrus G14 özellikleri

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 57 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-01-09 09:20:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Donanım

CES 2020 etkinliğinde birçok bilgisayar üreticisi, yeni dizüstü bilgisayar modellerinin duyurusunu gerçekleştirdi. Asus'da etkinlik kapsamında yeni dizüstü bilgisayarını tanıtan isimler arasında yer alıyor. Asus'un tanıtımını yaptığı bu dizüstü bilgisayar oyuncuların zevklerine hitap eder şekilde tasarlandı. Bu bilgisayar modelleri arasında Asus ROG Zephyrus G14 en çok dikkat çeken ürünlerden biri olarak değerlendirildi. Asus ROG Zephyrus G14 adlı dizüstü bilgisayar modeli hem özellikleri hem de tasarımı ile birçok avantajı da beraberinde getiriyor şeklinde değerlendirildi. Hatta öyle ki uzun bir aradan sonra tanıtımı yapılan 14 inçlik oyuncu bilgisayarının olması da dikkatleri dha ada üzerine çkiyor. 

Asus ROG Zephyrus G14 özellikleri ile dikkat çekti

14 inç özelliğine sahip olan Asus ROG Zephyrus G14 adlı oyuncu bilgisayarı, güncel oyuncu bilgisayarlarına göre daha kompakt ve ince bir tasarım ile karşımıza çıkıyor. 17.9 mm. kalınlığına sahip olan bu bilgisayarın ağırlığı ise 1.9 inç kilogram şeklindedir. Söz konusu bilgisayarın tasarımsal kısmında ise kapağa döşeli bir şekilde gelen nokta LED aydınlatmalar yer alıyor. Cihazın tasarımına şıklık katan en önemli detaylar arasında bu LED aydınlatmalar yer alıyor. 

ASUS, 280 Hz yenileme hızı sunan dünyanın en hızlı oyuncu monitörlerini duyurduASUS, 280 Hz yenileme hızı sunan dünyanın en hızlı oyuncu monitörlerini duyurdu

Bilgisayarın ekran kısmında ise ili farklı seçenek yer alıyor. 14 inç ekran, WQHD çözünürlüğünde ve 60 Hz yenilenme hızı Asus ROG Zephyrus G14 modelli cihazlarda tercih edildi. Diğer bir seçenek ise Full HD çözünürlüğüne sahip olması ve 120 Hz yenileme hızı ile karşımıza çıkmasıdır. 

Asus ROG Zephyrus G14'ün donanımsal kısmında ise bilgisayarın kalbinde dördüncü nesil sekiz çekirdekli AMD Ryzen işlemci sistemi yer alıyor. Bu işlemci sistemi ROG serisine özel olarak geliştirilmiş olup grafik tarafında ise RTX GPU'da destek amaçlı bu işlemciye eşlik ediyor. Cihazın bir diğer önemli noktası ise bataryası ile beraber 10 saate kadar bil ömrünün bulunuyor olmasıdır. Bu pil ömrü ile kullanıcılara kaliteli kullanım sağlanıyor. 

 


Çift ekran, taşınabilir gövde! Asus ZenBook Duo tanıtıldı!Çift ekran, taşınabilir gövde! Asus ZenBook Duo tanıtıldı!
ASUS, CES 2020’de tasarladığı yeni ürünlerini tanıttıASUS, CES 2020’de tasarladığı yeni ürünlerini tanıttı
ASUS, CES 2020’de Mesh WiFi özelliğine sahip ZenWiFi çözümlerini tanıttıASUS, CES 2020’de Mesh WiFi özelliğine sahip ZenWiFi çözümlerini tanıttı

PAYLAŞ